Shealth

Odpovědět
bubakkaja
Stálý androiďák
Příspěvky: 114
Registrován: úte 31. srp 2010 17:39:54
Reputation: 2
Typ mobilu / ROM: Alpha

Shealth

Příspěvek od bubakkaja » pon 09. led 2017 13:53:07

Nevíte někdo jak odebrat z nabídky shealth jiné zdroje zobrazení dat.Mám tam buď všechny,mobilní telefon,gear s2 a gear s3.Ty alu už nepoužívám.Gear s2 už od března a nevím jak je dostat pryč.Dokonce jsem je vymazal i ze samsung ůčtu ale v shealth jsou pořád.


PetrDOA
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: ned 15. čer 2014 19:23:08
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4
Rom: Wanamlite 2.6

Re: Shealth

Příspěvek od PetrDOA » stř 11. led 2017 19:26:56

Zdravim nevi nekdo jak udelat na S7 aby na zamykaci obrazovce byl videt pocet kroku. Na S4 mi to normalne fungovalo a na S7 se tam neukazuje nic. A jeste bych mel dotaz jak udelat v touchwiz aby se obrazovky s ikonama posouvaly porad dokola a nejen nakonec a pak zpet. Dekuji za pripadne info.

Uživatelský avatar
mijakhany
Androiďák!
Příspěvky: 388
Registrován: stř 17. srp 2011 20:03:11
Reputation: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung S7 Edge dual sim
Mobil 2 / ROM: Samsung S5
Tablet: Asus EEE Pad Transformer TF701T
Bydliště: Hradec Králové

Re: Shealth

Příspěvek od mijakhany » čtv 19. led 2017 22:56:47

Bubakkaja:nevim
Obrázek
To by mělo být ono.
C35i,MT50,K700i,N6220clasic,N96,OMNIA II, SonyEricsson X10i, HH2, XperiaV, SG S5

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S7 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů