Lenovo Vibe P1 - obecná diskuzeLenovo Vibe P1 Pro - senzorové tlačítko dotyk/stisk

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
m@rtin
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 11. úno 2017 14:40:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Lenovo Vibe P1 Pro - senzorové tlačítko dotyk/stisk

Příspěvek od m@rtin » sob 11. úno 2017 14:57:25

Sorry, jestli to tu už někde je, ale nepodařilo se mi to najít.
Může mi prosím někdo poradit, jak se dá nastavit tlačítko "home" tak, aby se nemuselo tisknout, ale jen se ho dotknout?
Je možné také změnit konfiguraci tlačítka "menu" (bez nutnosti instalovat alternativní launcher)?
Předem díky.


Uživatelský avatar

Mindfreak
Stálý androiďák
Příspěvky: 119
Registrován: pát 07. říj 2011 20:29:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro [Turbo]
Rom: stock

Re: Lenovo Vibe P1 Pro - senzorové tlačítko dotyk/stisk

Příspěvek od Mindfreak » sob 11. úno 2017 16:26:12

samozrejme :)
nastavenia - funkcie - a hned to máš ..
Lenovo Vibe P1 Pro (stock) // Samsung Galaxy SII CM 12.1 5.1.1 // HTC Desire HD codefireX JB-4.2.2 // Nokia N73 // LG B2050


Autor tohoto vlákna
m@rtin
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 11. úno 2017 14:40:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Lenovo Vibe P1 Pro - senzorové tlačítko dotyk/stisk

Příspěvek od m@rtin » sob 11. úno 2017 17:57:36

Mindfreak: díky moc, jsem asi slepej... nebo už prostě starej. Prostřední tlačítko je tedy jasné, ale jak přenastavit to levé, jsem v menu nenašel. Dík.


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 402
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Lenovo Vibe P1 Pro - senzorové tlačítko dotyk/stisk

Příspěvek od sNOW » sob 11. úno 2017 18:21:34

levé nejde


pikcard
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: úte 15. led 2013 13:34:19
Reputace: -6
Typ mobilu / ROM: SGN II_4 4 2
Mobil 2 / ROM: VIBE P1 PRO_cm14 1
Tablet: KW88_cs1_b_gsm_pht_20170328

Re: Lenovo Vibe P1 Pro - senzorové tlačítko dotyk/stisk

Příspěvek od pikcard » stř 15. úno 2017 16:40:30

nastaveni: displej: "klavesa v nabidce jako prepinac aplikace" => cili mas pod levym na dotek bud prepinac aplikaci a nebo na dlouhy dotek kontextove menu. prepinac u teto volby meni jen to, co bude prvni na kratky dotek (kontextove menu vs bezici aplikace).

nebo muzes pouzit nejaky launcher, vetsina jich umi scriptovat tlacitka. a nebo se muzes pustit do xposed.



Autor tohoto vlákna
m@rtin
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 11. úno 2017 14:40:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Lenovo Vibe P1 Pro - senzorové tlačítko dotyk/stisk

Příspěvek od m@rtin » ned 19. bře 2017 10:57:11

Kdyby se tato informace někomu hodila, může si ušetřit spoustu času a bádání...: konfigurace tlačítka home je možná pouze v Android 6 MM. Poté, co jsem zjistil, že po upgradu na MM se nelze připojit v autě přes BT k handsfree, která je součástí vestavěné navigace MediaNav (dle zahr. fór má stejný problém spousta lidí, takže jde o chybu v MM, jejíž opravu Lenovo samozřejmě ignoruje), jsem provedl downgrade na Android 5. Tato verze ovšem zase mimo jiné neumožňuje nastavit funkci tlačítka home. Nefunguje na dotyk, musí se stisknout. Pro někoho prkotina, pro mě zásadní nedostatek. Levé tlačítko nabídky je možné přizpůsobit v obou verzích.


Vojta_L
Robot
Příspěvky: 906
Registrován: pon 26. říj 2015 9:19:15
Reputace: 19
Typ mobilu / ROM: Lenovo

Re: Lenovo Vibe P1 Pro - senzorové tlačítko dotyk/stisk

Příspěvek od Vojta_L » pon 20. bře 2017 19:31:25

Co jsem se koukal, s tímto problémem se potýkají snad všichni výrobci telefonů. Reportoval jsem problém dále. Pokud je to opravdu problém OS Android, pak nevím, jestli bude v silách Lenovo jej opravit.
Vojtěch Vymětal, Lenovo Ambasador
Poradna Lenovo - http://emea-helpdesk.lenovo.com/cz/cs/
Informace o záruce, kontakty na podporu a servisní střediska - www3.lenovo.com/cz/cs/services-warranty ... cewarranty


PeITeeR
Stálý androiďák
Příspěvky: 179
Registrován: úte 21. čer 2011 16:10:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: P1_P2_Note4_K920_P70
Mobil 2 / ROM: E960&G2&S3
Tablet: Vodafone Tbl
Rom: CM
Bydliště: Tachau
Kontaktovat uživatele:

Re: Lenovo Vibe P1 Pro - senzorové tlačítko dotyk/stisk

Příspěvek od PeITeeR » sob 01. dub 2017 6:49:43

Mindfreak píše:
sob 11. úno 2017 16:26:12
samozrejme :)
nastavenia - funkcie - a hned to máš ..
:) Dik, nevedel jsem, ze na to nemusim mackat.
CM_pWa ~

Odpovědět

Zpět na „Lenovo Vibe P1 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů