Samsung Galaxy S8 - Obecná diskuzeGalaxy S8 - všeobecná diskusia

Odpovědět

fajn.snek
Androiďák!
Příspěvky: 692
Registrován: stř 08. pro 2010 21:59:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Galaxy Tab S 8.4

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od fajn.snek » stř 11. říj 2017 19:53:21

K baterce - zjistil jsem, že powerbanka Xiaomi, kterou jsem dobíjel přes den, tak měla úplně napytel výstupní parametry. Napětí 4,8 V a výstupní proud pouze 0,5A... Takže putovala do reklamace. Po pár cyklech použití normální nabíječky se výdrž začala lepšit... Zvláštní.. Jsem zvědav jak dopadne reklamace powerbanky
N 5110 -> N 3310 -> Siemens MT50 -> N 3410 -> Siemens C35 -> N 6100 -> N 7650 -> N 6230i -> SE W810i -> SE W880i -> N N82 -> N N97 -> Samsung i8910 HD -> N N86 -> Samsung Galaxy S -> Galaxy S2-> Galaxy S3 -> LG G2 -> Galaxy Note 4 ->Galaxy S7 edge ->Galaxy S8 - 64GB Orchid grey



Odhur
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pon 23. led 2017 11:53:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s7

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Odhur » stř 11. říj 2017 22:31:08

Hurec píše:
stř 11. říj 2017 19:17:29
Bo ne kazdy chce maly displej. Asi tak. Polemizovat proc to a proc to je jak diskutovat o nicem. Nekterym nevyhovuje , nekterym vyhovuje.

Ale jestli myslis , ze budes mit vetsi displej a velky vykon a pritom baterie vydrzi 3dny , to je utopie. Proto je rychlonabijeni.
Vždy som chcel počuť ďalší idi*tný názor. Preto robia viacero verzií nie? Alibizmus ako hovado. Áno pri zachovaní veľkosti displeja z S7 a odstránenie rámčekov je dostatočne vyhovujúce a o tom som aj písal neviem kde si postrehol, že požadujem väčší displej alebo vôbec prečo si to začal rozoberať. Nepotrebujem mať o neviem koľko palcov na úkor batérie. Keby som túžil po 5,9" už mám inú lopatu zadováženú.
Ja zas netúžim po tom, aby mi telefón nevydržal v normálnej prevádzke ani deň.

Uživatelský avatar

Libb
Moderátor
Příspěvky: 1154
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 75
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Huawei MediaPad M3
Rom: stock ROM
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Libb » čtv 12. říj 2017 7:55:08

@fajn.snek: ono obecně u těch power bank je sranda číst, co se píše. Třeba ta od Samsungu má jakože 10200mAh. Osobně moc nevím, co si z toho mám vzít. Když má S8 baterii 3000mAh, kolikrát se nabije?
x20171012_085000.jpg
x20171012_085000.jpg (190.18 KiB) Zobrazeno 1046 x
Mobil: Obrázek Galaxy Note8 + 128GB uSD | Smartwatch: LG Watch Urbane 2nd
Tablet: Obrázek MediaPad M3 + 128GB uSD


ales.slavik
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 29. srp 2017 11:12:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od ales.slavik » čtv 12. říj 2017 8:00:06

S touto powerbankou od Samsungu co byla zdarma k telefonu nabiju klasickou S8 třikrát v pohodě. Navíc nabíjí opravdu velmi rychle, připadá mi to, ze rychleji než kabelem.

­    


Uživatelský avatar

Libb
Moderátor
Příspěvky: 1154
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 75
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Huawei MediaPad M3
Rom: stock ROM
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Libb » čtv 12. říj 2017 8:46:30

Tak pak opravdu nechápu ta čísla.

Mimochodem, co znamená rychle? Já když připojím třeba v 60%, tak mně to píše 45 minut do nabití. Buď se to číslo pak změní nebo mně to moc rychlé nepřijde. S7 se nabíjela z nuly na 100% za 75 minut.
Mobil: Obrázek Galaxy Note8 + 128GB uSD | Smartwatch: LG Watch Urbane 2nd
Tablet: Obrázek MediaPad M3 + 128GB uSD



fajn.snek
Androiďák!
Příspěvky: 692
Registrován: stř 08. pro 2010 21:59:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Galaxy Tab S 8.4

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od fajn.snek » čtv 12. říj 2017 11:00:33

No třeba Xiaomi 2 20 000 má podle výrobce následující parametry: - Kapacita 20 000 mAh je normována při napětí 3,85V, reálná kapacita se tedy pohybuje kolem 14 000 mAh při 5,1V... Trošku podvod na zákazníky....
N 5110 -> N 3310 -> Siemens MT50 -> N 3410 -> Siemens C35 -> N 6100 -> N 7650 -> N 6230i -> SE W810i -> SE W880i -> N N82 -> N N97 -> Samsung i8910 HD -> N N86 -> Samsung Galaxy S -> Galaxy S2-> Galaxy S3 -> LG G2 -> Galaxy Note 4 ->Galaxy S7 edge ->Galaxy S8 - 64GB Orchid grey

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 21732
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 234
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB LineageOS 14
Mobil 2 / ROM: SGS6 + G361F
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4 RR
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od LivArt » čtv 12. říj 2017 16:36:55

Až vymyslíš akumulátor, který pracuje stabilně s 5 V, můžeš udávat kapacitu při tomhle napětí. Lithiový akumulátor pracuje (tedy také nakupuje se a prodává) se svou hodnotu napětí a kapacitou.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Libb
Moderátor
Příspěvky: 1154
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 75
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Huawei MediaPad M3
Rom: stock ROM
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Libb » čtv 12. říj 2017 17:20:53

Jenže mně jakožto elektrem téměř nepolíbenému to nedává moc smysl. U telefonu se udává kapacita baterie v mAh, u powerbanky také a najednou se tam míchá nějaké napětí. Já jen nějak matně tuším, že když po té powerbance chci vyšší napětí, tak "klesá" kapacita. Ale přesně ty vztahy neznám, nerozumím jim a přijde mi to jako podvod na zákazníka.
EDIT: na druhou stanu tu někdo psal, že telefon s ní nabil 3x, takže to by odpovídalo tomu, co je deklarované na obalu :)
Mobil: Obrázek Galaxy Note8 + 128GB uSD | Smartwatch: LG Watch Urbane 2nd
Tablet: Obrázek MediaPad M3 + 128GB uSD


Hurec
Androiďák!
Příspěvky: 618
Registrován: ned 18. pro 2011 14:58:56
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S8
Rom: origo

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Hurec » čtv 12. říj 2017 20:33:14

Iphone 3G -> Samsung Nexus S -> Motorola defy -> HTC Evo 3D -> LG L9 II -> Honor 3C -> Sony Xperia Z1 -> Honor 7 -> Huawei P9 -> Samsung galaxy S8


monty1
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: úte 21. říj 2014 9:16:58
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od monty1 » pát 13. říj 2017 10:29:58

mota píše:
stř 11. říj 2017 8:02:10
Zdravím, stává se někomu taky následující věc? Mám nastavené automatické zapínání a vypínaní režimu nerušit. Občas se mi stane, že mi přestanou fungovat zvuky upozornění jediné co funguje je zvonění při příchozím hovoru. Na opravu pomůže restart telefonu. Děje se to někomu také případně nevíte o jiné opravě. M.
Tak se to objevilo znovu.Myslel jsem že se to vyřešilo zákazem osvětlení okraje.Ale vypozoroval jsem že u mě se to stane když použiji bezdrátový reproduktor.Po připojení jdou zvuky jak z tel. tak z repro. Po odpojení tel.zvuky nepřehrává. Po znovu připojení ano.(po odpojení repro pomůže restart tel.)Používám hodinky Gear S,rádio v autě a tam je to ok.V natavení bezdrát.repro. mám zakázán zvuk hovoru a povolen zvuk média.Používám ho na filmy v autě protože rádio podporuje jen zvuk hovoru.


monty1
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: úte 21. říj 2014 9:16:58
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od monty1 » pát 13. říj 2017 11:36:08

Volal jsem na podporu Samsung a bylo mi řečeno že to má co dočinění s tzv.castingem.Při odpojení reproduktoru tím že ho vypnu nebo odejdu z dosahu zůstane zvolen výstup reproduktoru.Mám prý odpojovat přes aplikaci Samsung Connect(panel se dá nastavit v nastavení ap SC aby byl vidět po stažení lišty).Pokud ho odpojím přes S Connect tak opravdu ok.Uvidíme jestli to vydrží.(Na panelu S Connect je po připojení repro vidět i zvukový výstup (casting)který se dá přepínat).

Edit by jumbo78: smazaná zbytečná citace.


Kupr
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pon 11. črc 2016 10:53:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3 Resurrection Remix
Tablet: Huawei Mediapad 2

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Kupr » pát 13. říj 2017 18:00:26

Vadí mi dvě věci, má je někdo také?
1) Když u jednotlivých aplikací zakáži využití mobilních dat na pozadí, nastavení vydrží jen do dalšího restartu telefonu, po něm je opět vždy vše povolené. A někdy se takhle umí některé aplikace mobilními daty pěkně napapat
2) Při nastavení jakékoli tapety mimo Samsung Theme je na horním okraji displeje zhruba centimetrový temnější "závoj". Některé obrázky tudíž nelze jako tapetu vůbec použít, protože je to prostě ošklivé. Záleží hlavně na barvě tapety, v některých se to schová, ale tmavší pruh je tam vždy. Projevuje se pouze na základní obrazovce, bez ohledu na použitý launcher a bez ohledu na to, jakým způsobem a přes co byla tapeta nastavena


ales.slavik
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 29. srp 2017 11:12:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od ales.slavik » pát 13. říj 2017 18:07:24

1) Teď jsem kontroloval namátkově některé aplikace u kterých jsem zakázal využití mob. dat na pozadí a je to nastaveno správně tak jak jsem nastavil i po restartu!
2) bohužel nevím, nezkoušel jsem jinou než tapetu od Samsungu

­    



danny222
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: pon 17. pro 2012 12:06:33
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC One X

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od danny222 » pát 13. říj 2017 18:42:50

Kupr píše:
pát 13. říj 2017 18:00:26
Vadí mi dvě věci, má je někdo také?
1) Když u jednotlivých aplikací zakáži využití mobilních dat na pozadí, nastavení vydrží jen do dalšího restartu telefonu, po něm je opět vždy vše povolené. A někdy se takhle umí některé aplikace mobilními daty pěkně napapat
2) Při nastavení jakékoli tapety mimo Samsung Theme je na horním okraji displeje zhruba centimetrový temnější "závoj". Některé obrázky tudíž nelze jako tapetu vůbec použít, protože je to prostě ošklivé. Záleží hlavně na barvě tapety, v některých se to schová, ale tmavší pruh je tam vždy. Projevuje se pouze na základní obrazovce, bez ohledu na použitý launcher a bez ohledu na to, jakým způsobem a přes co byla tapeta nastavena
v obchodu play jsem stahl aplikaci zedge a ta ti nabidne primo tapety pro s8 a je jich tam stovky, pouzivam uz u 3 telefonu a tapeta je pekne na celej display, zadny okraje ani deformace se nekonaj :)

Uživatelský avatar

Jadro
Stálý androiďák
Příspěvky: 112
Registrován: čtv 23. kvě 2013 18:13:46
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace 2

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Jadro » pát 13. říj 2017 19:19:00

Kupr: mas ty tapety ve spravnem rozliseni, ktere pouzivas na S8?

­    



Kupr
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pon 11. črc 2016 10:53:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3 Resurrection Remix
Tablet: Huawei Mediapad 2

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Kupr » pát 13. říj 2017 19:39:52

Zkoušel jsem, rozlišení nehraje roli. Zajímavé je, že kromě Theme jsou tapety v pořádku ještě fotografie pořízené telefonem., ale pokud použijí jako tapetu screenshot, opět se objeví pruh. Evidentně je to softwarová záležitost, takže nejlepší cestou by bylo tovární nastavení, ale nemám na telefonu root, takže ani Titanium, na cokoli jiného jsem líný 😁

Uživatelský avatar

Deathman
Stálý androiďák
Příspěvky: 132
Registrován: čtv 21. říj 2010 21:39:42
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III
Tablet: Nexus 7+Nexus 10
Rom: ofiko

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Deathman » pát 13. říj 2017 20:19:06

Pouzivam ruzne aplikace na tapety s play obchodu a menim je skoro kazdy den.Zadny takovy problem sem nezaznamenal..

Uživatelský avatar

bassgenerator
Kyborg
Příspěvky: 3630
Registrován: pon 19. pro 2011 15:03:43
Reputace: 82
Typ mobilu / ROM: Samsung S8+
Mobil 2 / ROM: One Plus 5
Bydliště: Banská Bystrica

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od bassgenerator » pát 13. říj 2017 20:28:34

Kupr píše:
pát 13. říj 2017 19:39:52
Zkoušel jsem, rozlišení nehraje roli. Zajímavé je, že kromě Theme jsou tapety v pořádku ještě fotografie pořízené telefonem., ale pokud použijí jako tapetu screenshot, opět se objeví pruh. Evidentně je to softwarová záležitost, takže nejlepší cestou by bylo tovární nastavení, ale nemám na telefonu root, takže ani Titanium, na cokoli jiného jsem líný 😁
Este mas samsung cloud kde naladujes aj nastavenie leňochu leňošné... to je vec, co? 😀
Obrázek S8+,OnePlus5(fullka)


Kupr
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pon 11. črc 2016 10:53:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3 Resurrection Remix
Tablet: Huawei Mediapad 2

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Kupr » pát 13. říj 2017 21:34:35

Ale komplet apky včetně dat asi neumí ne? Třeba na 1+3 jsem si dával Resurrection Remix a další, takže záloha v Titanium a TWRP byl základ, ale s tímhle budu raději žít, stejně už bude telefonu půl roku, tak až mě něco chytí, zase půjdu dál 😊

Uživatelský avatar

bassgenerator
Kyborg
Příspěvky: 3630
Registrován: pon 19. pro 2011 15:03:43
Reputace: 82
Typ mobilu / ROM: Samsung S8+
Mobil 2 / ROM: One Plus 5
Bydliště: Banská Bystrica

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od bassgenerator » pát 13. říj 2017 21:40:57

I data aplikaci. Rozehranu hru mi mi nacetlo tak jak sem to mel. Byli to auta. A apky ti drzi obchod GP.
Obrázek S8+,OnePlus5(fullka)

Uživatelský avatar

Deathman
Stálý androiďák
Příspěvky: 132
Registrován: čtv 21. říj 2010 21:39:42
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III
Tablet: Nexus 7+Nexus 10
Rom: ofiko

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Deathman » sob 14. říj 2017 7:47:06

Jak funguje na androidu ukoncovani aplikaci na pozadi?prijde mi ze neudrzi skoro nic..napr. obycejne nenarocna hra,se mi ukonci po par minutach..jen z ni vyjedu,kouknu treba na fb,nebo net a hra se spousti znovu.ani ten blbej fb ale neudrzi a kdyz zas spustim tu hru a pak fb,tak se nacita znovu.to same kdyz otevru v Samsung browseru treba tri okna na pozadi,to treti uz po zavreni dvou predchozich neni nacteno a nacita se znovu,coz treba v metru neni zrovna idealni..
Myslel sem,ze 4gb ram alespon par veci na pozadi udrzi,ale zrejme by potreboval alespon 8gb.Byl sem zvyklej z iPhonu,ze rozehranou hru sem zapnul klidne druhej den a byl sem tam kde pred tim,bez nejakeho znovu spousteni..
Je to jedina vec,ktera me na s8,respektive na androidu stve,jinak po pul roce velka spokojenost:)

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 8896
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 213
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Mirda86 » sob 14. říj 2017 7:53:02

To neni problem androidu ale bud Samsungu nebo nejakeho nastaveni. Ale ja byl u S8 z multitaskingu taky zklamanej. Konkurence na tom je proste lip. Pouzivam chrome a ten se mi i jinych founu treba nerefreshnul nekolik dni. Stejne tak hry byly casto spustene vecer i kdyz sem ji hral rano. Tady ma Samsung co zlepsovat... cislo v antutu nestaci.
Ale treba to nejakou aktualizaci vylepsi.


honzino04
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: stř 30. pro 2015 12:50:07
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S8
Mobil 2 / ROM: Vodafone Smart Ultra 6_ROM-Stock 6.0.1

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od honzino04 » sob 14. říj 2017 8:14:03

Taky mě přijde, že u LG byl multitasking lepší. Zas na druhou stranu mobil načítá ty appky tak rychle, že v tom skoro nevidím rozdíl. U her to je samozřejmě jiný, ale já hry nehraju...

­    



tomas.griger
Androiďák!
Příspěvky: 488
Registrován: pon 27. čer 2011 8:32:51
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od tomas.griger » sob 14. říj 2017 9:14:16

Nestačí tie hry pridať do nemonitorovanych aplikácii? Ja som som tam pridal čo nechcem aby ukoncoval a aj ich neukoncuje

­    


Uživatelský avatar

Deathman
Stálý androiďák
Příspěvky: 132
Registrován: čtv 21. říj 2010 21:39:42
Reputace: -3
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III
Tablet: Nexus 7+Nexus 10
Rom: ofiko

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Deathman » sob 14. říj 2017 10:38:14

Kde se to nastavuje?dik ;)
Edit:tak to je opravdu narez..spustil sem hru,vyskocil z ni,zavolal kamosovi,nedovolal se,za cca tricet vterin se vratim do hry a nacita se znova.Nechapu..

Uživatelský avatar

Gaston99
Droid
Příspěvky: 2208
Registrován: pát 28. bře 2014 22:59:33
Reputace: 151
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8 plus
Tablet: SONY Xperia Z3 Tablet Compact

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Gaston99 » sob 14. říj 2017 10:57:35

Nastavení - Údržba zařízení - Baterie a dole Nemonitorované aplikace.


Duffi
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: pát 05. srp 2011 0:47:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S8

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Duffi » sob 14. říj 2017 11:52:25

po měsíci co mám S8, jsem poprvé vyzkoušel Akg sluchátka a jsou překvapivě dobrý, zvuk je skvělej. 👍


ales.slavik
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: úte 29. srp 2017 11:12:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od ales.slavik » sob 14. říj 2017 11:53:59

To je pravda musím potvrdit - sluchátka jsou výborná!

­    



fajn.snek
Androiďák!
Příspěvky: 692
Registrován: stř 08. pro 2010 21:59:31
Reputace: 25
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Galaxy Tab S 8.4

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od fajn.snek » sob 14. říj 2017 14:02:01

Já je nezkoušel protože mám Marshaly BT, ale mozna taky zkusím ;)
N 5110 -> N 3310 -> Siemens MT50 -> N 3410 -> Siemens C35 -> N 6100 -> N 7650 -> N 6230i -> SE W810i -> SE W880i -> N N82 -> N N97 -> Samsung i8910 HD -> N N86 -> Samsung Galaxy S -> Galaxy S2-> Galaxy S3 -> LG G2 -> Galaxy Note 4 ->Galaxy S7 edge ->Galaxy S8 - 64GB Orchid grey

Uživatelský avatar

Jadro
Stálý androiďák
Příspěvky: 112
Registrován: čtv 23. kvě 2013 18:13:46
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace 2

Re: Galaxy S8 - všeobecná diskusia

Příspěvek od Jadro » sob 14. říj 2017 15:04:15

To s tema sluchatkama myslite vazne? Jsou to hrozny plechovky... Kdyh jsem je videl v baleni, potesilo me to. Vypadaly dobre. Ale zvuk strasnej... Proti tomu i Apple sluchatka maji krasnej zvuk a tam taky kvalita nic moc. Nastesti Sennheiser Momentum IE s S8 hraji paradne

­    


Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S8 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů