Samsung Galaxy S7 edge - ROM/ROOT/FWVoLTE

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
cotynato
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: čtv 14. črc 2011 8:43:53
Reputace: 1

VoLTE

Příspěvek od cotynato » pon 08. kvě 2017 19:05:35

Jede někomu VoLTE na neofiko ROM v síti O2?

Používám Supermana 2.5, CSC brand O2 a bohužel mi nejede....



BigSnake353
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: ned 09. srp 2015 17:18:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy s7 edge
Rom: Echoe Rom

Re: VoLTE

Příspěvek od BigSnake353 » pát 26. kvě 2017 8:22:30

zmen csc napr namecko DBT


krejva
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 18. bře 2014 15:54:55
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: sgsa stock rom TMCZ a cocore 9.0 test 9.8

Re: VoLTE

Příspěvek od krejva » pát 16. čer 2017 8:25:23

Ahojte, jen sem se chtěl zeptat, zda ti to funguje? Mám telefon z volného prodeje a kvůli VolTe jsem nahodil Vodafoní rom (VDC), ale VolTe nikde. Nevíte někdo jak to rozchodit?

Uživatelský avatar

Redaktor
Androiďák!
Příspěvky: 415
Registrován: úte 05. lis 2013 20:24:34
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: S7 EDGE CZ DISTRIBUCE
Rom: STOCK

Re: VoLTE

Příspěvek od Redaktor » stř 19. črc 2017 18:36:31

Prý že Vodafone používá jakýsi multi CSC a zatím jsem našel řešení pouze pokud má člověk ROOT :facepalm:

Uživatelský avatar

bk2601
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: pon 19. zář 2011 16:18:51
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: S7 Edge
Rom: Stock

Re: VoLTE

Příspěvek od bk2601 » čtv 10. srp 2017 15:33:03

Mám S7 Edge, ETL verzi, poslední aktualizace.
Nyní mám Vodafone, volte a vowifi aktivní.

Každopádně volal jsem mámě (což není důležitý :-D) a na obrazovce se mi objevila ikona HD a vedle běžel čas hovoru.
Kvalita hovoru byla prokazatelně lepší, zvuk byl čistější a jasnější. Hned po spojení jsem poznal, že zvuk je jiný.

Jenže máma má Galaxy J5 2016, LTE sice má, ale volte ten telefon neumí (má ho od Vodafonu s jejím FW, a i přesto to nemá).

Jak je tedy možný, že se HD hovor uskutečnil? Máma tam žádnou ikonu neměla, a ani neříkala, že by si všimla změny.

Jak tohle Teda funguje?


Uživatelský avatar

Gaston99
Droid
Příspěvky: 2446
Registrován: pát 28. bře 2014 22:59:33
Reputace: 180
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S8 plus
Tablet: SONY Xperia Z3 Tablet Compact

Re: VoLTE

Příspěvek od Gaston99 » čtv 10. srp 2017 15:52:04

Sice to není Vodafone, ale mrkni na časté dotazy - https://www.t-mobile.cz/volte

Uživatelský avatar

bk2601
Androiďák!
Příspěvky: 295
Registrován: pon 19. zář 2011 16:18:51
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: S7 Edge
Rom: Stock

Re: VoLTE

Příspěvek od bk2601 » pát 11. srp 2017 7:59:34

Dík, tak už to dává smysl.
Jen to má každý OP jinak no, protože když sem měl O2, tak sem neměl ani možnost HD Voice a to jsem volal kamarádům, kteří měli také O2 a aktivní VoLTE.

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S7 edge - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host