OnePlus 5 - obecná diskuzeOnePlus 5

Odpovědět
Uživatelský avatar

Sciphone
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 05. čer 2011 17:21:18
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Oneplus 5

Re: OnePlus 5

Příspěvek od Sciphone » úte 12. zář 2017 17:59:57

Šedá vypadá také hezky, ale ta černá je prostě prémiová. Můžu soudit jen podle youtube.



JiraiyaChan
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 22. črc 2017 16:28:28
Reputace: 0

Re: OnePlus 5

Příspěvek od JiraiyaChan » úte 12. zář 2017 18:21:48

Takže pokud to tam už není tak nebude? 😁 😁


kolbenak
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: ned 22. bře 2015 19:55:18
Reputace: 0

Re: OnePlus 5

Příspěvek od kolbenak » úte 12. zář 2017 18:24:51

To ti asi nikdo na 100% nepovi. Ale je fakt , ze do nedele tam bylo, ze neni skladem a ted z nabidky zmizel uplne.


JiraiyaChan
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 22. črc 2017 16:28:28
Reputace: 0

Re: OnePlus 5

Příspěvek od JiraiyaChan » úte 12. zář 2017 18:28:30

Právě, snad to ještě obnoví. 😁 nebo by mohla být k dispozici jiná barva. 😁 třeba zlata. 😁


pitko111
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pon 24. srp 2009 20:19:04
Reputace: 1

Re: OnePlus 5

Příspěvek od pitko111 » úte 12. zář 2017 19:18:18

zaujimava akcia
chcel som 6gb ram ale som asi neskoro to prečítal


https://fontech.startitup.sk/oneplus-5- ... a-312-eur/


Uživatelský avatar

Sciphone
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 05. čer 2011 17:21:18
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Oneplus 5

Re: OnePlus 5

Příspěvek od Sciphone » stř 13. zář 2017 5:17:53

Na 19.9.2017 je pripravována akce Oneplus s predstavenim v Parizi. Je mozne, ze z tohoto důvodu není v evrope (mimo Anglie) dostupna cerna barva. Uvidime.

http://www.techadvisor.co.uk/feature/go ... s-3663753/


JiraiyaChan
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 22. črc 2017 16:28:28
Reputace: 0

Re: OnePlus 5

Příspěvek od JiraiyaChan » stř 13. zář 2017 9:12:22

Doufám že představí nějakou pěknou barevnou variantu. 😁


marko033
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: úte 02. srp 2011 13:42:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S

Re: OnePlus 5

Příspěvek od marko033 » stř 13. zář 2017 18:06:46

Ahojte, spozoroval som na OP5 problém že ma sem tam odpojí niekedy len od Wi-Fi a niekedy vypadne aj signál na oboch SIM kartách naraz. Nemáte niekto rovnaký problém prípadne nenarazili ste na tento problém žeby ho niekto spomínal niekde ne nete?


Klabr
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 03. zář 2017 18:23:36
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Oneplus 5

Re: OnePlus 5

Příspěvek od Klabr » stř 13. zář 2017 18:33:24

Mam telefon asi 14 a vse funguje perfektne.


testxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: ned 19. črc 2009 14:24:47
Reputace: 1

Re: OnePlus 5

Příspěvek od testxxx » čtv 14. zář 2017 16:14:11

Jak se prepina pocitadlo ve vyuziti dat mezi tim jestli ukazuje "zbyvajici data" nebo "vyuziti dat" ja tam mam to prvni kamos druhe, ale nevime jak to prepinat.

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2601
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 48
Typ mobilu / ROM: OP5 [6-64] jellyfish shizzz _ OOS + franco
Mobil 2 / ROM: LGE Nexus 4 [16gb] _ nitrogen 7-1-2
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: OnePlus 5

Příspěvek od Gu$houn* » čtv 14. zář 2017 18:07:01

A není to tím, že ty máš nastavený datový limit a on ne?

P.
Obrázek


testxxx
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: ned 19. črc 2009 14:24:47
Reputace: 1

Re: OnePlus 5

Příspěvek od testxxx » čtv 14. zář 2017 18:19:26

oba mame nastaveny limit 1,5GB

vechno nastaveni mame 1:1, ale kazdemu to zobrazuje neco jineho


//verze OS stejna
Naposledy upravil(a) testxxx dne čtv 14. zář 2017 19:16:49, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2601
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 48
Typ mobilu / ROM: OP5 [6-64] jellyfish shizzz _ OOS + franco
Mobil 2 / ROM: LGE Nexus 4 [16gb] _ nitrogen 7-1-2
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: OnePlus 5

Příspěvek od Gu$houn* » čtv 14. zář 2017 18:55:40

Já si teda nevybavuju, že by to u mobilních dat někdy ukazovalo využití namísto zbývajících dat, využití mi to ukazuje pod tou možností "používání mobilních dat".
A verzi systému máte stejnou?

P.
Obrázek


n560
Stálý androiďák
Příspěvky: 68
Registrován: pon 25. úno 2013 19:01:40
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Asus ZenFone 2 ZE551ML
Mobil 2 / ROM: Oneplus 5 (8GB/128GB)

Re: OnePlus 5

Příspěvek od n560 » čtv 14. zář 2017 19:39:27

Ono je to takhle... V Nova launcheru mám gesto na zobrazení "Využití dat" a to se ukáže ta varianta spotřebovaných dat. Pokud jdu ale klasicky přes menu, tak ta obrazovka se stejným názvem "Využití dat" vypadá maličko jinak a je tam právě uvedeno, kolik zbývá... Přepnout to nijak nejde, jde asi o různé menu se stejným názvem... Ale jak se ručně proklikat k tomu co spouští to gesto, to netuším...

Uživatelský avatar

pawe
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 18. kvě 2010 12:01:48
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Oneplus 5 128GB

Re: OnePlus 5

Příspěvek od pawe » čtv 14. zář 2017 20:10:29

Jde nastavit na OnePlus 5 rychlá volba vytáčení ? V žádném nastavení jsem nic podobného nenašel..... :shock:
LG G3 MM 6.0, 32GB + 128GB
Oneplus 5 128GB

Uživatelský avatar

bassgenerator
Kyborg
Příspěvky: 3582
Registrován: pon 19. pro 2011 15:03:43
Reputace: 82
Typ mobilu / ROM: Samsung S8+
Mobil 2 / ROM: One Plus 5
Bydliště: Banská Bystrica

Re: OnePlus 5

Příspěvek od bassgenerator » čtv 14. zář 2017 21:31:36

pawe píše:
čtv 14. zář 2017 20:10:29
Jde nastavit na OnePlus 5 rychlá volba vytáčení ? V žádném nastavení jsem nic podobného nenašel..... :shock:
Vsak pridrz v dialeri dlhsie akukolvek klavesu s cislom a prirad kontakt.
Alebo cez vidget si na lubovolnu plochu nahadz rychle skratky s kontaktami.
Obrázek S8+,OnePlus5(fullka)


vinklec
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: čtv 26. úno 2015 10:46:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4C

Re: OnePlus 5

Příspěvek od vinklec » pát 15. zář 2017 6:41:14

Me to zobrazuje takhle
Screenshot_20170915-073903.png
Screenshot_20170915-073903.png (611.95 KiB) Zobrazeno 971 x

Uživatelský avatar

Sciphone
Androiďák!
Příspěvky: 413
Registrován: ned 05. čer 2011 17:21:18
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Oneplus 5

Re: OnePlus 5

Příspěvek od Sciphone » pát 15. zář 2017 11:40:38

Mam dotaz ohledne dopravy, za jak dlouho po uskutecneni objednavky (kdyz je mobil ihned k odeslani) vam telefon dorazil? Jak v pripade zrychlenou dopravou nebo obycejnou (bezpriplatkovou). Diky


esty22
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: čtv 21. bře 2013 14:31:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8

Re: OnePlus 5

Příspěvek od esty22 » pát 15. zář 2017 14:02:26

Já platil tu levnější cca 10 euro.
V uterý jsem objednal a ve čtvrtek jsem měl doma telefon.

Uživatelský avatar

pawe
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: úte 18. kvě 2010 12:01:48
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Oneplus 5 128GB

Re: OnePlus 5

Příspěvek od pawe » pát 15. zář 2017 19:37:36

bassgenerator píše:
čtv 14. zář 2017 21:31:36
pawe píše:
čtv 14. zář 2017 20:10:29
Jde nastavit na OnePlus 5 rychlá volba vytáčení ? V žádném nastavení jsem nic podobného nenašel..... :shock:
Vsak pridrz v dialeri dlhsie akukolvek klavesu s cislom a prirad kontakt.
Alebo cez vidget si na lubovolnu plochu nahadz rychle skratky s kontaktami.
No právě po podržení jakékoliv klávesnice mi to žádnou volbu nenabídne.
Zkusím nějaký widget...
Ale i tak díky za info :palec:
LG G3 MM 6.0, 32GB + 128GB
Oneplus 5 128GB

Uživatelský avatar

Blackhawk
Droid
Příspěvky: 2361
Registrován: pon 19. dub 2010 13:53:50
Reputace: 8

Re: OnePlus 5

Příspěvek od Blackhawk » pon 18. zář 2017 14:30:39

n560 píše:
čtv 14. zář 2017 19:39:27
Ono je to takhle... V Nova launcheru mám gesto na zobrazení "Využití dat" a to se ukáže ta varianta spotřebovaných dat. Pokud jdu ale klasicky přes menu, tak ta obrazovka se stejným názvem "Využití dat" vypadá maličko jinak a je tam právě uvedeno, kolik zbývá... Přepnout to nijak nejde, jde asi o různé menu se stejným názvem... Ale jak se ručně proklikat k tomu co spouští to gesto, to netuším...
Je to tak, akoby to boli dvoje nastavenia, cez klasicke nastvenia sa dostane k jednej verzii a cez skratku k druhemu. Obe maju svoj vlastny zivot (nastavenie limitu, periody uctovania, ...)

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2601
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 48
Typ mobilu / ROM: OP5 [6-64] jellyfish shizzz _ OOS + franco
Mobil 2 / ROM: LGE Nexus 4 [16gb] _ nitrogen 7-1-2
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: OnePlus 5

Příspěvek od Gu$houn* » pát 22. zář 2017 9:55:42

Situace: při hovoru se mi vypne mobilní net

Dotaz: je to tím, že je net z jiné sim než hovor nebo je to prostě standardní chování? Nedá se to nějak zakázat? Nevím, jestli je to telefonem, ale na nexu jsem si ničeho podobného nikdy nevšiml a musím říct, že mě to občas pěkně vysírá, když mi po dlouhém hovoru přijde šest půlek notifikací, z nichž valnou část jsem mohl řešit již během hovoru. Nicméně kamarádovy iphony to dělají taky, takže to bude asi fíčr. :|

P.
Obrázek


bodl99
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: úte 02. srp 2011 16:58:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade

OnePlus 5

Příspěvek od bodl99 » pát 22. zář 2017 10:02:15

Bohužel za to nemůže telefon. Je to skutečně vlastnost všech telefonu. Jediné kdy zůstanes připojen na data je ve chvíli kdy jsi na wifi a nebo telefon který podporuje volte a volas přes něj. LTE totiž umožňuje volat a zůstat na datech zároveň.



Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2601
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 48
Typ mobilu / ROM: OP5 [6-64] jellyfish shizzz _ OOS + franco
Mobil 2 / ROM: LGE Nexus 4 [16gb] _ nitrogen 7-1-2
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: OnePlus 5

Příspěvek od Gu$houn* » pát 22. zář 2017 10:46:54

Aha, tak to bude tím, že jsem před tím lte neměl, čili když bych si udělal přes tasker příkaz, aby se při hovoru stáhla data na 3g max, mělo by to fungovat, nebo je to už dáno tím, že telefon lte umí?

P.
Obrázek


bodl99
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: úte 02. srp 2011 16:58:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade

Re: OnePlus 5

Příspěvek od bodl99 » pát 22. zář 2017 10:53:37

3g umí současně stahovat i volat, ale přeci jen pokrytí je natolik malé že mě tato možnost ani nenapadla. Tudíž jediné řešení je nastavit aby se při volání přeplo lte na 3G pokud to jde. Pak půjde volat i data, ale záleží na pokrytí

Uživatelský avatar

Gu$houn*
Droid
Příspěvky: 2601
Registrován: pon 06. pro 2010 23:19:34
Reputace: 48
Typ mobilu / ROM: OP5 [6-64] jellyfish shizzz _ OOS + franco
Mobil 2 / ROM: LGE Nexus 4 [16gb] _ nitrogen 7-1-2
Tablet: Vodafone Smart Tab 4G / cm11 + xposed
Bydliště: Praha 69

Re: OnePlus 5

Příspěvek od Gu$houn* » pát 22. zář 2017 11:44:46

Zkusím to, uvidíme, v Praze asi nebude problém, a kde nebude pokrytí, nemělo by to dopadnout hůř, než že budu taky bez netu.

P.
Obrázek


pitko111
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: pon 24. srp 2009 20:19:04
Reputace: 1

Re: OnePlus 5

Příspěvek od pitko111 » pát 22. zář 2017 13:00:24

Mám otázku
Viete mi povedať čo je tá mala dierka na zadnej strane medzi šošovkami fotoaparátu a bleskom?
Dostala sa mi tam špina či ihlou ju môžem vydlabať.

Dík

Uživatelský avatar

bassgenerator
Kyborg
Příspěvky: 3582
Registrován: pon 19. pro 2011 15:03:43
Reputace: 82
Typ mobilu / ROM: Samsung S8+
Mobil 2 / ROM: One Plus 5
Bydliště: Banská Bystrica

Re: OnePlus 5

Příspěvek od bassgenerator » pát 22. zář 2017 13:01:22

Uz sa o tom tu pisalo. Na zaiatku.
Obrázek S8+,OnePlus5(fullka)


bodl99
Stálý androiďák
Příspěvky: 93
Registrován: úte 02. srp 2011 16:58:41
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade

Re: OnePlus 5

Příspěvek od bodl99 » pát 22. zář 2017 13:01:36

Myslím že to bude mikrofon pro nahrávání zvuku u videa


esty22
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: čtv 21. bře 2013 14:31:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8

Re: OnePlus 5

Příspěvek od esty22 » pát 22. zář 2017 13:36:39

pitko111 píše:
pát 22. zář 2017 13:00:24
Mám otázku
Viete mi povedať čo je tá mala dierka na zadnej strane medzi šošovkami fotoaparátu a bleskom?
Dostala sa mi tam špina či ihlou ju môžem vydlabať.

Dík
Je tam NFC

Odpovědět

Zpět na „OnePlus 5 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů