Nástroje pro práciVolání přes druhý telefon?

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Franta123*
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 31. led 2018 6:40:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 6x
Mobil 2 / ROM: Honor 8

Volání přes druhý telefon?

Příspěvek od Franta123* » stř 14. úno 2018 7:26:40

Zdravím všechny
Mám takový dotaz, přesně nevím jak to pojmenovat či specifikovat, ale jde mi o toto.
Mám dva telefony a chtěl bych, abych tím jedním mohl ovládat ten druhý (hlavně mi jde o volání).
Mohlo by to třeba fungovat nějak přes data či internet.
Na tom jednom mám data a ten druhý by byl doma na Wifi (na netu).
(neřešme to, že si mám koupit jeden dvou simkový )
Znáte někdo takovou aplikaci?
Děkuji za reakce.




Uživatelský avatar

Papooch
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 02. led 2016 14:41:26
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung S5 Mini (LineageOS 14.1)

Re: Volání přes druhý telefon?

Příspěvek od Papooch » stř 14. úno 2018 11:09:28

Ovládat celej telefon můžeš přes TeamViewer. Nejsem si jistej, jak dobře na tom bude kvalita zvuku a jak moc efektivní to celý bude, ale mohlo by to fungovat.
Na poděkování slouží palec u příspěvku


Autor tohoto vlákna
Franta123*
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 31. led 2018 6:40:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 6x
Mobil 2 / ROM: Honor 8

Re: Volání přes druhý telefon?

Příspěvek od Franta123* » stř 14. úno 2018 12:35:31

Odpoledne to odzkouším a dám vědět.
Díky


Autor tohoto vlákna
Franta123*
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 31. led 2018 6:40:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 6x
Mobil 2 / ROM: Honor 8

Re: Volání přes druhý telefon?

Příspěvek od Franta123* » čtv 15. úno 2018 5:19:21

Takže přes Teamviwer je to částečně funkční, ale je tam více problémů. Na daném telefonu který má být ovládaný se při každém spojení s aplikací musí potvrdit přístup, no nepřišel jsem na to jak to povolení udělit trvale, přes tento důvod je to nepoužitelné.
A je tu ještě jedna věc, bere to hodně dat, je to sakra zpomalené a to jsem to zkoušel na LTE a cca minutu volání to vzalo asi 50 MB.

Uživatelský avatar

Papooch
Androiďák!
Příspěvky: 340
Registrován: sob 02. led 2016 14:41:26
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Samsung S5 Mini (LineageOS 14.1)

Re: Volání přes druhý telefon?

Příspěvek od Papooch » čtv 15. úno 2018 9:31:35

No, myslel jsem si to, o ničem podobným ale bohužel nevím...
Na poděkování slouží palec u příspěvku



ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16391
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 190
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Volání přes druhý telefon?

Příspěvek od ludekbrno » čtv 15. úno 2018 10:30:58

Franta123: samozřejmě, protože teamviewer streamuje obrazovku :) Takhle je to nesmysl a jiné řešení není.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Jerry7650
Androiďák!
Příspěvky: 438
Registrován: čtv 27. led 2011 1:57:26
Reputace: 18

Re: Volání přes druhý telefon?

Příspěvek od Jerry7650 » pát 23. bře 2018 20:36:36

Teamviewer jde nastavit tak, že není potřeba povolení. Starám se tak o otcův mobil na dálku celkem běžně. Data jsem neřešil, ale možná je v nastavení, jak kvalitu (datovou náročnost) osekat na minimum....

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10899
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 266
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Volání přes druhý telefon?

Příspěvek od Jumbo78 » pát 23. bře 2018 21:39:33

@Jerry7650
To jsi mohl rovnou napsat, kde to má nastavit...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Jerry7650
Androiďák!
Příspěvky: 438
Registrován: čtv 27. led 2011 1:57:26
Reputace: 18

Re: Volání přes druhý telefon?

Příspěvek od Jerry7650 » sob 24. bře 2018 0:34:02

Vím, ale až zítra budu u druhého telefonu, abych nepsal něco, co už si z hlavy nepamatuju. Každopádně určitě je potřeba mít v Teamvieweru účet (to je zdarma) a pak se na ten druhý telefon neinstaloval Teamviewer, ale myslím Quicksupport od nich.

EDIT: Tak nainstalovaný tam mám Teamviewer host (+ k něktrým telefonům existuje addon, ale o ten si to případně řekne samo). Pak tu aplikaci propojím s mým účtem a už žádné potvrzení není potřeba.

Odpovědět

Zpět na „Nástroje pro práci“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů