Android OSJak změnit defaultní plochu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Regentor
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 12. bře 2018 19:21:55
Reputace: 0
Mobil 2 / ROM: samsumg gt

Jak změnit defaultní plochu

Příspěvek od Regentor » pon 12. bře 2018 19:28:31

Mobil Cubot x 18.V nastaveni, ale i třeba v aplikacích je podklad bílý a text černý. Dříve jsem měl Samsung kde podklad byl černý a text bílý, což mi lépe vyhovovalo. Máte někdo zkušenost, jestli se to dá změnit? Díky za smysluplné odpovědi.
:neane:




Uživatelský avatar

Papooch
Androiďák!
Příspěvky: 353
Registrován: sob 02. led 2016 14:41:26
Reputace: 19
Typ mobilu / ROM: Samsung S5 Mini (LineageOS 14.1)

Re: Jak změnit defaultní plochu

Příspěvek od Papooch » pon 12. bře 2018 19:33:45

Stáhní Nova launcher a tam se dá nastavit všechno od barvy textu přes pozadí a další věci.
Na poděkování slouží palec u příspěvku


Autor tohoto vlákna
Regentor
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 12. bře 2018 19:21:55
Reputace: 0
Mobil 2 / ROM: samsumg gt

Re: Jak změnit defaultní plochu

Příspěvek od Regentor » pon 12. bře 2018 19:39:41

V aplikacích to změnu pozadí umožní, v nastavení ne.

Uživatelský avatar

Ante
Droid
Příspěvky: 2348
Registrován: ned 17. črc 2011 6:51:46
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ASUS ZB602KL
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak změnit defaultní plochu

Příspěvek od Ante » pon 12. bře 2018 20:50:08

Tohle by melo zmenit nejaky "Theme". Temata jsou na GG Play, ale netusim, jak je to k nekterym mobilum/systemum... Ja na to nikdy nebyl ;)
ASUS ZB602KL + Sams.Gal.NOTE3 = 5,7" + Sams.Gal.Mega 6,3 = 6,3" + Lenovo PHAB PB1-750M = 7,0" + Lenovo Yoga tablet 2-1051L = 10.1" + Asus aio p1801-t-b003m = 18,4" ;)

Uživatelský avatar

Papooch
Androiďák!
Příspěvky: 353
Registrován: sob 02. led 2016 14:41:26
Reputace: 19
Typ mobilu / ROM: Samsung S5 Mini (LineageOS 14.1)

Re: Jak změnit defaultní plochu

Příspěvek od Papooch » pon 12. bře 2018 21:10:08

Co myslíš změnou pozadí v nastavení?
Na poděkování slouží palec u příspěvku



Autor tohoto vlákna
Regentor
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pon 12. bře 2018 19:21:55
Reputace: 0
Mobil 2 / ROM: samsumg gt

Re: Jak změnit defaultní plochu

Příspěvek od Regentor » pon 12. bře 2018 21:14:22

Je to v otázce.Nechci bílý podklad(plochu,pozadí) Když najedu třeba do nastavení, mám bílý podklad a černá písmena,rád bych to obráceně. Líp to popsat neumím. :palec:

Uživatelský avatar

ramon.dexter
Moderátor
Příspěvky: 12562
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Reputace: 36
Typ mobilu / ROM: huawei P20 lite/stock ROM
Tablet: LG Gpad 8.3 (V500) - stock
Bydliště: Plzeň

Re: Jak změnit defaultní plochu

Příspěvek od ramon.dexter » úte 13. bře 2018 8:29:53

Nelze, neřeš. Ne, "nějak" to taky nejde.
...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)

Uživatelský avatar

Ekky
Stálý androiďák
Příspěvky: 202
Registrován: sob 09. dub 2016 18:19:26
Reputace: -4
Typ mobilu / ROM: BlackBerry
Mobil 2 / ROM: Asus ZenFone

Re: Jak změnit defaultní plochu

Příspěvek od Ekky » úte 13. bře 2018 19:11:46

Nemělo by tohle umět Substratum?

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host