Mam tohohle Asuse asi 14 dnu. Do ted jsem mel nejdele pouzivany telefon ze vsech, co jsem mel 3 roky

! A to Samsung NOTE3. Root, custom romky byly samozrejmosti. Ted jsem se trosku uklidnil a rekl si, ze zkusim jet na nerootnutem telefonu (i kvuli relativne castym aktualizacim). Nejvetsi "strach" jsem mel z reklam u free aplikaci a z reklam na YouTube. Toto (reklamy v telefonu) jsem vyresil aplikaci Adguard a misto YouTube pouzivam NewPipe.
Dalsi velky pruser pro me je opravdu mizerna notifikacni ledka. Maly svit a malo barev (kdo nemel jiny telefon s jasnou vicebarevne konfigurovatelnou LED to asi nepochopi). A nastavit se taky nijak neda. Proti NOTE3 s mnohobarevnou led a perfektnim jasem jsem udelal ohromny skok dozadu. No ale jelikoz mam tak velkou baterku (a ze to je super pocit-ten jsem doted neznal), dal jsem aplikaco NoLed. Uplna parada! Uz zdalky kdyz prichazim k odlozenemu telefonu vidim obrovskou bud obalku, nebo app na SMS, neprijaty hovor, ci notifikace z FB nebo Messengera. Umi to i treba minutovou pripominku zmeskan udalosti. Je to lepsi (az na vetsi spotrebu) nez notifikacni led. A s tou vetsi spotrebou to ale neni tak hrozne, vyrovna se spotrebe treba Nova Launcheru kltery na telefonu samozrejme musim mit...

.
Dalsi problem mam s HandsFree v aute. Volajici me sice slysi dobre, ale ja mam zvuk v reproduktorech autoradia Pioneer trhany a chraplavy. NOTE3 s tim problem nemel.
No a za co se stydim, neumim rozchodit odemykani oblicejem

Udela mne to fotku a co dal? At na nej cumim jak chci, nic se neodemyka...
A co me jeste strasne stve - nemuzu/nechci pouzivat ctecku otisku prstu, protoze odmitam cist prst a potom jeste treba gesto. Dost otravne

((. Zkusil jsem dat k tomu i ten Smart screen ci jak se to jmenuje, jakoze kdyz jsem doma, tak telefon (nevim-podle GPS?) pozna, ze se nemusi zamykat. Ale nejde mne to. Porad musim zadavat gesto.
Takze jsa nastvan vecmi vyse, nainstaloval jsem GravityScreen Pro a telefon nemam sice zabezpeceny, ale obratim ho hlavou dolu, zhasne displej a pokud je telefon zasunut do kapsy, proximity senzor nedovoli rozsviceni displeje. Luxusni vec, telefon zhasinam uz jen mavnutim rukou s telefonem dolu...
Celkove ale hodnotim tento levny telefon na VYBORNOU! Za 5500,-Kc jsem moc spokojeny...