Ostatní telefony LenovoLenovo K6 Note 32GB - Problém s novým dotykovím displejem

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
aktzv
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 29. říj 2018 9:40:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo K6 Note 32G

Lenovo K6 Note 32GB - Problém s novým dotykovím displejem

Příspěvek od aktzv » pon 29. říj 2018 9:57:01

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, nechal jsem si na svém Lenovu K6 vyměnit rozbitý displej ale po výměně displej reaguje jen na dva prsty. Čili pokud se dotknu jen jedním prstem telefon označí místo ale nic neprovede. Až když použiju druhý prst (na libovolné místo na displeji) teprve pak reaguje. Divné taky je že, na tomto telefonu po start musím zadávat heslo kde to funguje normálně a stačí jen jeden prst, ale po zadání hesla kdy naběhne android a chce to po mě PIN už musím použít dva prsty abych mohl vůbec něco napsat.
A když jsem telefon vrátil do továrního nastavení tak to potom fungovalo normálně až do prvního restartu kdy to zase začalo blbnout.
Děkuji za radu, s pozdravem MH..




Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10922
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 268
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Lenovo K6 Note 32GB - Problém s novým dotykovím displejem

Příspěvek od Jumbo78 » pon 29. říj 2018 10:30:35

Nemáš zapnutý nějaký režim pro postižené? Nějaké usnadnění?
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Autor tohoto vlákna
aktzv
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 29. říj 2018 9:40:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo K6 Note 32G

Re: Lenovo K6 Note 32GB - Problém s novým dotykovím displejem

Příspěvek od aktzv » stř 31. říj 2018 8:28:05

Díval jsem se ale nic co by to mohlo dělat tam zapnutého nemám, tak nevím..


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16415
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 194
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Lenovo K6 Note 32GB - Problém s novým dotykovím displejem

Příspěvek od ludekbrno » pát 02. lis 2018 7:53:35

Tohle evidentně není žádná závada hardware, pokud na ten jeden prst reaguje označením. Opravdu to bude zapnuta nějaká funkce, takže pokud nenajdeš, budeš muset udělat tovární nastavení.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
aktzv
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 29. říj 2018 9:40:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo K6 Note 32G

Re: Lenovo K6 Note 32GB - Problém s novým dotykovím displejem

Příspěvek od aktzv » pon 05. lis 2018 13:07:50

Do továrního nastavení už jsem to vrátit. Potom to fungovalo normálně na jeden prst, až do prvního restartu telefonu kdy to zase fungovalo jen na dva prsty.
A zajímavé taky je že zhruba po každém druhém restartu to funguje jen se třemi prsty.
Jsem domluvený s tím servisákem že mi zkusí ještě jednou vyměnit displej za nový a když ani to nepomůže tak zkusíme přeinstalovat celý software teleonu..


Uživatelský avatar

ac1893
Robot
Příspěvky: 880
Registrován: pát 16. pro 2011 2:23:15
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: One Plus 5t
Bydliště: Vintířov

Re: Lenovo K6 Note 32GB - Problém s novým dotykovím displejem

Příspěvek od ac1893 » pon 05. lis 2018 13:31:20

Není jednoduší přehrát nejdříve software ?

­­    



Autor tohoto vlákna
aktzv
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 29. říj 2018 9:40:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo K6 Note 32G

Re: Lenovo K6 Note 32GB - Problém s novým dotykovím displejem

Příspěvek od aktzv » úte 06. lis 2018 8:12:47

Nakonec jsme to tak udělali, že nejdřív software a pak displej. Teď čekám na výsledek.


Autor tohoto vlákna
aktzv
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: pon 29. říj 2018 9:40:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo K6 Note 32G

Re: Lenovo K6 Note 32GB - Problém s novým dotykovím displejem

Příspěvek od aktzv » čtv 08. lis 2018 11:07:18

Tak nakonec mi telefon vrátili s tím že software nepřeinstalovávali a jen vyměnili displej. Každopádně teď už to funguje normálně. Takže nejspíš to displejem bylo. Nejspíš prostě koupili nějaky nejlevnější a nekvalitní displej který byl nekompatibilní s telefonem.
Každopádně děkuji za rady.. :)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní telefony Lenovo“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů