LG G6 - obecná diskuzeLG G6 - capture +

Moderátoři: IQLogic, Otomar

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Otomar
Moderátor
Příspěvky: 543
Registrován: ned 05. čer 2011 12:11:49
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: LG G6

LG G6 - capture +

Příspěvek od Otomar » úte 11. pro 2018 14:33:16

Ahoj, po nějaké poslední aktualizaci nefunguje pořízení print sceeu vaplikaci capture+. Našel sem i nějaký topic na XDA, ale bez řešení. Nevíte jak opravit? hodně sem to používal a nyní mi to chybí.

Případně tip, jakou apkou nahradit? Potřebuju udělat print screen a pak do něj čmárat.


*R*I*P* Nexus 5X> A5/2017> LG G6



bicista
Robot
Příspěvky: 995
Registrován: pát 21. čer 2013 19:08:35
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Samsung S Advance

Re: LG G6 - capture +

Příspěvek od bicista » úte 11. pro 2018 16:39:05

a proc jednodusse nepouzivas jen kombinaci stisku najednou power+volume down ?
to ti taky udela screen shot.
LG-G6 Platinum ; LG-G4 Gold CZ ; LG-G2 - 32GB White; Samsung SII i9100 White ; Samsung S Advance. .


zoublu
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: ned 05. lis 2017 23:29:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G6
Twitter: @zoubeklukas

Re: LG G6 - capture +

Příspěvek od zoublu » úte 11. pro 2018 16:56:39

Přesně tak + používám Náčrt (Sketch) od Sony
https://play.google.com/store/apps/deta ... ile.sketch



­    



Autor tohoto vlákna
Otomar
Moderátor
Příspěvky: 543
Registrován: ned 05. čer 2011 12:11:49
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: LG G6

Re: LG G6 - capture +

Příspěvek od Otomar » stř 12. pro 2018 17:48:54

Žádný přesně tak..print screen udělám, ale v capture+ sem mohl hnedka do něj kreslit prstem obrázky. Taky uměla dělat dlouhé printscreeny složené s více obrazovek pod sebou.
*R*I*P* Nexus 5X> A5/2017> LG G6

Uživatelský avatar

Tazz1
Droid
Příspěvky: 1362
Registrován: ned 19. čer 2011 16:36:55
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: LG G6
Tablet: Huawei MediaPad M5 8.4 Wi-Fi

Re: LG G6 - capture +

Příspěvek od Tazz1 » stř 12. pro 2018 21:07:59

A co to mělo být za aktualizaci ? Mě capture normálně funguje.



Autor tohoto vlákna
Otomar
Moderátor
Příspěvky: 543
Registrován: ned 05. čer 2011 12:11:49
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: LG G6

Re: LG G6 - capture +

Příspěvek od Otomar » ned 16. pro 2018 14:00:47

Nakonec to vyresilo smazani dat aplikace. Mel sem za to, ze jsem to delal ihned. Ale asi spatne.
*R*I*P* Nexus 5X> A5/2017> LG G6

Odpovědět

Zpět na „LG G6 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host