po přechodu z iPhone na Galaxy Note 20 Ultra mi zoufale schází jednoduchý a rychlý foto editor pro případy nutné rychlé optimalizace fotek bez zaslání a úpravy v PC.
Pokud někdo měl poslední verze iOS, ví co mám na mysli, pro ostatní přiblížím oč mi jde:
Jednoduchá úprava fotek v galerii ve smyslu rychlé možnosti fotku otočit, či natočit a to v ose X i Y, změnit vyvážení stínů a světel, nastavit kontrast, vyvážení černé, tmavost stínů i světel, prokreslení, barevný tón i teplotu fotky, míchání kanálů, ostrost, prokreslení a tak..
Origo galerie Samsungu má naprosto zoufalý a pro mě nepoužitelný editor a celkově mě ta galerie naprosto nevyhovuje - to už je lepší i Fotky Google, no ani tam použitelný editor není.
Má někdo doporučení na něco podobného, kde není 1000 dalších profi atribut, na které nemám na mobilu čas a ani zájem (od toho mám Photoshop v PC), nejsou tam hovadiny typu smajlíků a dalšího na sociální sítě a funguje to rychle, prostě a jednoduše bez reklam, nebo s možností koupě nějaké "pro" verze?
Díky předem za doporučení