Android OSWhatsApp je to možné

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kasper
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: pon 03. říj 2011 10:07:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: TCL 10L

WhatsApp je to možné

Příspěvek od kasper » úte 26. led 2021 9:27:54

zdravím ,

dorazil mi dotaz o kamaráda je to vůbec možné
je možné, aby na whatsapp byla zprava doručena na nějaké číslo, myslím dvě fajfky, když jedna znamená odesláno předpokládám, dvě doručení, a modré znamená přečtení, aby bylo něco takto doručení na číslo, od kterého karta neexistuje? A aby mi whatsapp ukazoval naposledy včera v tolik a tolik?
díky


Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit Semper Fi


Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2970
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 59
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: WhatsApp je to možné

Příspěvek od dufko » úte 26. led 2021 10:15:41

Mám pocit že prestávam rozumieť češtine...

Uživatelský avatar

AtamiiX
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: pon 22. čer 2020 18:32:55
Reputace: -4
Typ mobilu / ROM: Realme 7 (Stock)
Mobil 2 / ROM: Aligator S4090 DUO (BootleggersMOD)
Tablet: Huawei Mediapad T5 2018 2/16
Tablet 2 / ROM: ACER ICONIA TAB A1-840FHD (mrtvý)
Rom: BOOTLEGGERS, LINEAGE
Bydliště: To bys chtěl vědet co :D

Re: WhatsApp je to možné

Příspěvek od AtamiiX » úte 26. led 2021 10:37:47

Bohužel jsem nerozuměl tvému dotazu. Zkus to napsat ještě jednou a tentokrát přehledněji
Nokia 5130 -> Huawei Y530 -> Huawei Y550 -> Galaxy S3 Neo -> Huawei P8 Lite -> Redmi 4X Global -> Asus Zenfone Max Pro M1 -> Aligator S4090 -> Realme 7 4/64 48MPx


Autor tohoto vlákna
kasper
Stálý androiďák
Příspěvky: 56
Registrován: pon 03. říj 2011 10:07:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: TCL 10L

Re: WhatsApp je to možné

Příspěvek od kasper » úte 26. led 2021 12:24:44

kamarád se mě viz citace jestli je to možné aby se tohle stalo
Naposledy upravil(a) kasper dne úte 26. led 2021 19:23:54, celkem upraveno 1 x.
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit Semper Fi

Uživatelský avatar

AtamiiX
Stálý androiďák
Příspěvky: 148
Registrován: pon 22. čer 2020 18:32:55
Reputace: -4
Typ mobilu / ROM: Realme 7 (Stock)
Mobil 2 / ROM: Aligator S4090 DUO (BootleggersMOD)
Tablet: Huawei Mediapad T5 2018 2/16
Tablet 2 / ROM: ACER ICONIA TAB A1-840FHD (mrtvý)
Rom: BOOTLEGGERS, LINEAGE
Bydliště: To bys chtěl vědet co :D

Re: WhatsApp je to možné

Příspěvek od AtamiiX » úte 26. led 2021 12:36:35

U whatsappu je možné vše (hlavně díky některým stále neopraveným bugům)
Nokia 5130 -> Huawei Y530 -> Huawei Y550 -> Galaxy S3 Neo -> Huawei P8 Lite -> Redmi 4X Global -> Asus Zenfone Max Pro M1 -> Aligator S4090 -> Realme 7 4/64 48MPx


Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2970
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 59
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: WhatsApp je to možné

Příspěvek od dufko » úte 26. led 2021 12:56:32


kasper píše:tohle stálo
Podľa mňa pri WhatsApp všetko leží.


Uživatelský avatar

wallin
Robot
Příspěvky: 860
Registrován: čtv 05. zář 2013 23:46:52
Reputace: 30
Typ mobilu / ROM: P4XL / A.11

Re: WhatsApp je to možné

Příspěvek od wallin » úte 26. led 2021 19:38:01

já tomu rozumím.
Pokud vyloučíme bug aplikace, tak ne. Napadá mne na telefonní číslo zavolat a tak ověřit, jestli je aktivní, hm?

Uživatelský avatar

policak
Droid
Příspěvky: 1393
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 75
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7

Re: WhatsApp je to možné

Příspěvek od policak » úte 26. led 2021 23:11:31

Samozřejmě to možné je. Zkus to sám. Z mobilu, kde je aktivovaný WhatsApp, vyndej SIM kartu. Když budeš na wifi, WhatsApp normálně pojede. Dokud tu SIM nedáš do jiného mobilu s WhatsApp, případně do původního mobilu nedáš jinou SIM, bude klient normálně fungovat i bez SIM. Ono stačí přepnout do leteckého módu, ale s tím vyndáním SIM je to pochopitelnější, že o fyzickou přítomnost vůbec nejde. Takže SIM mohl někdo dávno vyhodit, ale WhatsApp pojede dál
Podpis...to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.

Uživatelský avatar

dvzd
Troll - nekrmte mě! :)
Troll - nekrmte mě! :)
Příspěvky: 4404
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: -8
Typ mobilu / ROM: US5

Re: WhatsApp je to možné

Příspěvek od dvzd » úte 26. led 2021 23:51:16

Já tedy pochopil dotaz až po téhle odpovědi. :-)

Odpovědět

Zpět na „Android OS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti