Ostatní telefony XiaomiProblém s hotspot u Mi A3 a Xiaomi 12T PRO 15 694,21 8GB/256GB

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
piqik
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi A3
Mobil 2 / ROM: Xiaomi 12T PRO 15 694,21 8GB/256GB

Problém s hotspot u Mi A3 a Xiaomi 12T PRO 15 694,21 8GB/256GB

Příspěvek od piqik » čtv 09. úno 2023 16:17:59

Dobrý den,

využívám telefon jako přenosný hotspot, průměrně 10 hod. denně. Bez problémů cca 5 let na SONY Xperia Z, následně cca 2,5 roku na Xiaomi Mi A3 až do loňského prosince...
Zničehož nic začalo docházet k tomu, že průměrně každou hodinu docházelo ke krátkodobému přerušení spojení mezi telefonem a připojeným zařízením. Pokud jsem měl na připojeném zařízení otevřen prohlížeč a v něm stránky na nichž jsem byl přihlášen nebylo možno se na tyto stránky přihlásit bez toho aniž by na telefonu nebyl vypnut a znovu zapnut hotspot, někdy poté antivir v připojeném zařízení hlásil připojení k nové síti....
na Mi A3 tzv. čistý android 13, bez jakékoliv nástavby MIUI.
Po kunzultaci s operátorem, kdy tvrdil, že u nich je vše v pořádku zakoupen nový Xiaomi 12T PRO 15 694,21
8GB/256GB a problém úplně stejný, u fungl nového přístroje.... android 14, MIUI 14.0.6....dnes aktualizováno
Po snaze změnit operátora mi bylo sděleno, že problém by mohla způsobovat i SIM, vyměněna.
Uvidím tedy, zda se tím problém vyřešil....
Zatím se kloním k tomu, že by mohl problém způsobit výrobce? Made in China....nebo Google? Android...?
Co jsem tak hledal, začíná se podobný problém u telefonů Xiaomi objevovat docela hojně...
Někdo nějaké tipy, zkušenosti?
Děkuji za případné rady.

P.S. světe div se, výměna SIM nepomohla

Odpovědět

Zpět na „Ostatní telefony Xiaomi“