Ostatní tablety LenovoLenovo TB-8506F

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Abby
Stálý androiďák

Lenovo TB-8506F

Příspěvek od Abby » sob 18. bře 2023 20:19:43

Zdravím, dostal se mi do rukou (výhra, trochu danajský dar) tablet Lenovo TB-8506F s Androidem 11, mám ho napojený trvale na napájení a zobrazuje kamerový systém (Synology Surveillance), nic jiného nedělá, nic jiného na něm neběží.A přesto začíná být po cca týdnu zpomalený a po měsíci je nutné ho restartovat, protože jakákoliv reakce trvá klidně dvě sekundy. Dá se s tím něco dělat? Nebo dá se aspoň nastavit automatický restart třeba každý čtvrtý den, dokud je ještě relativně svižný a aby se po restartu spustila aplikace DS cam?

Jinak jsou tam nainstalované jen nějaké blbosti od Lenova (co šlo jsem vypnula) a DS Cam, nejsou tam žádné fotky, žádné e-mailové ani jiné účty, není nastavené zabezpečení, zálohování, prostě nic, pouze jsem se přihlásila do Google Play a stáhla DS Cam.

Díky moc za radu co s tím, kromě vhození do elektroodpadu... Jinak dokud se to nezačne zpomalovat, tak to plní daný účel a zobrazuje live obraz z kamer, což je super, proto se ptám na radu, protože tohle je přesně to, co od tohoto tabletu chci a dělá to vážně dobře, pár dnů po restartu...

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety Lenovo“