Aréna telefonůS23 Ultra nebo jiný telefon?

Moderátor: Mirda86

Pravidla fóra
Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Tucnak11
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: iPhone 12 Mini
Tablet: iPad Mini 5

S23 Ultra nebo jiný telefon?

Příspěvek od Tucnak11 » pát 19. kvě 2023 14:47:20

Přemýšlím, že bych po letech znovu zkusil Android (momentálně mám iPhone 12 Mini).

Láká mě zkusit S23 Ultra, hlavně kvůli tomu foťáku a jeho 100x zoomu. S-Pen asi bude taky fajn, ale rozhodující nevím, u iPadu jsem ani po 3 letech nekoupil Apple Pencil. Odrazuje mě velikost (mobil jsem sice zkoušel na prodejně a držel se dobře, na kapsu ale moc velký a nevím jak by se ovládal v plné tramvaji).

1. Stojí to za to dát za Ultru 25k /33k? https://www.gsm-market.cz/Samsung-Galax ... ntom-Black

Normálně u neznámých firem nekupuji, nicméně zde se jedná o kamennou prodejnu u nás ve městě, která je roky na stejném místě. A na heurece má dobré recenze. Známé obchody mají za 33k, s tím, že by to byla rovnou 12/512 verze.

2. Stojí za to fotoaparát?

Ten zoom mi přišel celkem fajn, na druhou stranu mám v batohu bezzrcadlovku se sklem s f/1,8, takže momentálně mobilem fotím spíše momentky.

3. Jak moc je S23 Ultra spolehlivá? Nebo je ve světě Androidu více vyladěný stroj?

Mám zvážit i jiná zařízení, třeba S23? Nebo Sony? Pixel jsem zvažoval, ale ten má v Česku mizernou podporu. Vzhledem k rozpočtu bych si jinými značkami moc nepolepšil.

Mobil mám na sociální sítě, rychlou úpravu fotek pro Instagram / fotoweby (tzn. ne random momentky nebo selfie). Na hry mám spíše iPad / herní notebook, i když by mě lákalo zkusit nějaký emulátor.
Mobil: Nokia 6234 > Nokia 6303 > HTC Desire > HTC Desire X > iPhone SE > iPhone 7 Plus > iPhone 12 Mini

Tablet: Vodafone Tab Speed 6 > Huawei Mediapad M2 8” > iPad Mini 5

Odpovědět

Zpět na „Aréna telefonů“