ProduktivitaTasker

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět

qitecko1
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: pon 21. zář 2015 13:40:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 STOCK ROM 6.0 - ROOT

Re: Tasker

Příspěvek od qitecko1 » pon 24. dub 2017 20:07:34

Ahoj, chci menit v systemu vyzvaneni na dual sim founu. Pouze na jedne sim.
Lze toto resit pres tasker ci nejaky plugin a pripadne jak?
Dekuji za tip.

­    





Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1141
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 33
Typ mobilu / ROM: Mi A1 Oreo
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook 14 for Work a Nexus 7 II oba Nugát

Re: Tasker

Příspěvek od jis » čtv 15. čer 2017 15:22:45

Od rána mi v taskeru nefunguje online český Google hlas, tedy Say s com.google.android.tts:ces-cze jako Engine:Voice a Network option = ON, neřekne to nic, ale ani žádnou chybu to nezobrazí. Český Google hlas mi teď funguje pouze offline (com.google.android.tts:ces-cze jako Engine:Voice a Network option = OFF). Může to někdo potvrdit?

Edit: Kamarád mi to na svém mobilu otestoval a tuto chybu potvrdil. Tak jsem si zase nainstaloval Elišku od Acapelly.
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1

Uživatelský avatar

jis
Robot
Příspěvky: 1141
Registrován: úte 06. pro 2011 14:35:36
Reputace: 33
Typ mobilu / ROM: Mi A1 Oreo
Mobil 2 / ROM: Nexus 5X Oreo
Tablet: Acer Chromebook 14 for Work a Nexus 7 II oba Nugát

Re: Tasker

Příspěvek od jis » pát 16. čer 2017 15:32:23

Tak už to opravili, protože dnes online český Google hlas zase funguje.
Sony CMD Z1 > Nokia 6210 > Nokia 6310i > Nokia 6230i > Nokia 6280 > Nokia E63 > Samsung Galaxy W > Samsung Galaxy Note 2 > Motorola Moto G LTE > LG G Flex 2 > Nexus 5X > Xiaomi Mi A1

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 884
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » stř 19. črc 2017 20:36:30

Jde pro dual sim nastavit pro každou sim různou melodii zvonění?
Navigace Dynavix a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka.
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 412
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » stř 19. črc 2017 21:11:38

Možná s použitím pluginu Autotools a funkce Secure Settings



sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 412
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » čtv 20. črc 2017 11:52:08

funguje? Večer to zkusím a dám vědět. Podle mne by to mělo jít změnit.
Jinak já to měním přímo v nastavení Androidu.

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 884
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » čtv 20. črc 2017 14:53:23

Zatím jsem nepřišel jak na to. Já potřebuji mít na obou SIM v práci jiné melodie a pak doma, na obou SIM zase jiné.
Navigace Dynavix a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka.
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 412
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » čtv 20. črc 2017 18:51:21

Teď jsem zkoušel Autotools a v pohodě jsem změnil vyzvánění na telefonu s Dual SIM. Tak zkoušej a určitě na to přijdeš, do rána je času dost. Autotools je ve verzi Alpha, takže se platí 27 kč za měsíc. Pokud bys chtěl plugin zadarmo, tak zkus tento plugin https://play.google.com/store/apps/deta ... task&hl=cs umí to stejné jako autotools a je zdarma.


https://joaoapps.com/AutoApps/Help/Info ... tings.html

SecureTask
http://baldapps.altervista.org/deviceowner.html

Autotools verze 2

Hodně zdaru


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 412
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pát 21. črc 2017 15:30:17

Funguje?

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 884
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » pát 21. črc 2017 19:12:19

Zatím jsem se zasekl při instalování.
Navigace Dynavix a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka.
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 412
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pát 21. črc 2017 19:14:39

podle videa to jde v pohodě. Jinak autotools by už měl být zdarma

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 884
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » pát 21. črc 2017 20:51:07

Dostal jsem se k připojení k pc. ale nevím jak tam vložit ten kód? To co je na videu mi to nenabízí.
Navigace Dynavix a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka.
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 412
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pát 21. črc 2017 20:59:29

Aha připojil jsi kabelem mobil k PC :palec: :palec:

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2659
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 47
Typ mobilu / ROM: xiaomi redmi note 3 pro
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Tasker

Příspěvek od dufko » úte 15. srp 2017 14:16:10

Tasker je aktuálne v akcii na Google play ak by mal niekto záujem :)

Uživatelský avatar

Marek.P
Robot
Příspěvky: 884
Registrován: čtv 16. úno 2012 7:50:21
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: Tasker

Příspěvek od Marek.P » pon 09. říj 2017 19:38:47

sNOW píše:
čtv 20. črc 2017 18:51:21
Pokud bys chtěl plugin zadarmo, tak zkus tento plugin https://play.google.com/store/apps/deta ... task&hl=cs umí to stejné jako autotools a je zdarma.

Hodně zdaru
Tak tento to neumí. Toto mi napsal programátor. "There is no official support to perform this operation"
Navigace Dynavix a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka.
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 412
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » pon 09. říj 2017 20:09:42

Zkoušel jsem to na svém Lenovo P2 a Autotools to určitě umí. Securetask možná neumí, to jsem nezkoušel.


maerlyn
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 10. říj 2017 12:33:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 8

Re: Tasker

Příspěvek od maerlyn » úte 10. říj 2017 12:45:33

Používám program HeadsetButton Controller. Šlo by pomocí Taskeru zautomatizovat zaškrtnutí možnosti Enabled? Následný puštění hudby a hlasitost už nějak vymyšlený mám...
hbc.jpg
hbc.jpg (12.32 KiB) Zobrazeno 1487 x


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 412
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » úte 10. říj 2017 15:40:40



maerlyn
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 10. říj 2017 12:33:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 8

Re: Tasker

Příspěvek od maerlyn » úte 10. říj 2017 16:51:12

a mohl bys to trochu rozvinout? jsem v tom nějaký ztracený... nevím jak ho donutím, aby zaškrtl Enabled... dík


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 412
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » úte 10. říj 2017 17:43:12


Uživatelský avatar

dawidececk
Stálý androiďák
Příspěvky: 137
Registrován: úte 30. dub 2013 17:05:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: d855 cm13
Mobil 2 / ROM: I9300 cm13
Rom: CM based/AOSP based
Bydliště: Praha

Re: Tasker

Příspěvek od dawidececk » ned 15. říj 2017 22:16:59

maerlyn píše:
úte 10. říj 2017 12:45:33
Používám program HeadsetButton Controller. Šlo by pomocí Taskeru zautomatizovat zaškrtnutí možnosti Enabled? Následný puštění hudby a hlasitost už nějak vymyšlený mám...
Ten tvůj Headset controller má v plné verzi podporu Taskeru.
AutoInput dělá vše v popředí (kliká sám, místo tebe), což je ne příliš elegantní.
History: Xperia X8 (Brick) / ZTE Skate (sold) / Xperia X10i (sold) / Xperia Mini (sold) / SP (sold) / Samsung I9070P (brick) / Huawei G300 (closet) / I9100 (sold) / I9300 (closet) / N7100 (sold) / I9505 (sold) / d855 (broken SIM) / Honor 5X (closet) / Nexus 5


Keddie
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: stř 23. kvě 2012 10:27:01
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8

Re: Tasker

Příspěvek od Keddie » pon 16. říj 2017 4:37:31

dawidececk píše:
maerlyn píše:
úte 10. říj 2017 12:45:33
Používám program HeadsetButton Controller. Šlo by pomocí Taskeru zautomatizovat zaškrtnutí možnosti Enabled? Následný puštění hudby a hlasitost už nějak vymyšlený mám...
Ten tvůj Headset controller má v plné verzi podporu Taskeru.
AutoInput dělá vše v popředí (kliká sám, místo tebe), což je ne příliš elegantní.
Ale obávám se, že v Taskeru můžeš jen přepínat profily.


maerlyn
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: úte 10. říj 2017 12:33:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 8

Re: Tasker

Příspěvek od maerlyn » pon 16. říj 2017 7:46:50

Pomocí AutoInput se mi to povedlo zprovoznit, sice to nefungovalo úplně na 100 %, ale fungovalo... pak jsem zjistil, že na Note 8 přepínání funguje i bez HeadsetButton Controlleru, takže značím "vyřešeno".


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » stř 27. pro 2017 19:31:12

Pánové, dotaz.
Potřebuji použít Světelný senzor na spuštění příkazů.
Vše jsem nastavil a pohoda, ale potřebuji aby to fungovalo i když zhasne displej.
Prostě aby telefon reagoval na světelné čidlo vždy.
Je to tel který má prasklý displej a tak ho chci použít aspoň na nějaký svůj projekt, kdy bude sloužit třeba jako hlídač pozice něčeho.

Je tedy možné aby tasker snímal i při vypnutém displeji?
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000

Uživatelský avatar

ja_som
Robot
Příspěvky: 751
Registrován: čtv 22. lis 2012 7:33:37
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: Nokia 6.1 (2018) 32GB / Android 8.1.0
Tablet: Lenovo Tab 4 8" Plus 64GB / Android 7.1.1 root
Bydliště: Banská Bystrica
Kontaktovat uživatele:

Re: Tasker

Příspěvek od ja_som » stř 27. pro 2017 20:40:00

Mohlo by to ísť cez 3 bodky, preferences, monitor, prejdi nižšie a pod display off monitoring je light sensor. Kde môžeš vybrať zo 4 možností.
:ugeek:


braun21
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: sob 17. srp 2013 5:51:13
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvek od braun21 » stř 27. pro 2017 21:47:02

Jo jo, tam jsem to různě měnil, ale nic nepomohlo.
Celkově nikdy žádný senzor se mi nepovedlo rozchodit při displeji off.
Ptám se právě proto, jestli to už někdo někdy neřešil.

Edit: Aha no tak teď jsem to zkusil na jiném stroji a funguje to.
Samsung to ale při off displeji nepovolí.
Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2) > BlackView 6000


Whini
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 13. led 2018 8:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto g5s plus

Re: Tasker

Příspěvek od Whini » sob 13. led 2018 8:53:45

Ahoj, tak si uz neviem rady. Po prechode na novy smartphone nefunguje správne profil "Turn off Wi-Fi XY seconds after it's disconnected". Podla návodu na tasker wiki. http://tasker.wikidot.com/wifidisconnection Na Nexuse 4 fungoval bez problemov. Tak k veci. Všetko nastavené, odpoji ma od wifi, zacne plynut cas, po uplynuti wifi vypne, ale následne ju znovu pustí a profil sa opäť spúšťa. Takto ostane cely profil zacykleny. Postupnym skusanim som došiel k zaveru, ze to cyklenie zacne po pridani "State: Variable Value [ Name:%WIFI Op:Matches Value:on ]" Aky to ma vplyv neviem. Viete niekto ako to spraviť? Verzia droidu je 7.1.1 ďakujem za pomoc.


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 412
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » sob 13. led 2018 11:36:50



Whini
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 13. led 2018 8:40:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Moto g5s plus

Re: Tasker

Příspěvek od Whini » sob 13. led 2018 13:06:12

Hmm...nefunguje, vlastne mi súbor ani nenacita


sNOW
Androiďák!
Příspěvky: 412
Registrován: úte 14. úno 2012 23:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo P2

Re: Tasker

Příspěvek od sNOW » sob 13. led 2018 14:49:20

Soubor vůbec nestáhneš? To musí být chyba někde jinde, já normálně stáhnu a importuji do Tasker.

Odpovědět

Zpět na „Produktivita“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti