Widgety - udělátka na plochuZooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Moderátoři: don_alex, radegast


Autor tohoto vlákna
Salkrikaltor
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: pon 13. led 2014 13:34:48
Reputace: -50
Typ mobilu / ROM: Optimus 4X

Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od Salkrikaltor » úte 21. led 2014 17:03:29

Jednou jsem na XDA objevil skvělou aplikaci na vytváření vlastních widgetů na plochu. Doteď jsem pravidelně widgety střídal, na každém si našel nějakou kosmetickou mouchu, která mě postrčila k dalšímu hledání. Zooper umožňuje přidávat (a ubírat) spoustu objektů od měření teploty baterky po ručičkové hodiny. Doporučuji zkusit a aby se Vám dobře začínalo, sepsal jsem krátkou recenzi, jak Zooper Widget funguje: (odstraněno)

EDIT by don_alex:
Reklama na vlastní produkty/služby je zde povolena pouze při bezvýhradném splnění pravidel fóra.
Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je.

Obrázek



danis
Stálý androiďák
Příspěvky: 243
Registrován: pon 23. črc 2012 10:02:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: SG S6 Edge

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od danis » stř 29. led 2014 8:33:37

taky používám, je parádní, spousta možností nastavení. Koupil jsem i Pro verzi.
Jen se zeptám, v jednom hotovém widgetu se mi líbí ukazatel průběhu. V nastavení toho widgetu se jej zkopíruji, ale jakým způsobem ten zkopírovaný ukazatel vložím do vlastního widgetu?
Spoiler:
Obrázek
EDIT by jumbo78:
Obrázky vkládej do spoileru! Přečti si prosím laskavě pravidla fóra a dodržuj je!

Uživatelský avatar

slay
Stálý androiďák
Příspěvky: 231
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III - CM 14.1 - 7.1 Nougat
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od slay » čtv 30. led 2014 7:24:55

Tak na to jsem taky nepřišel.
Já se zeptám: Jde nějakým způsobem zobrazit jmeniny ve widgetu? :?: :?: :?:
MT: Samsung Galaxy S III _ root

Uživatelský avatar

syberius
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od syberius » čtv 30. led 2014 18:16:46

Kopírovat z widgetu do widgetu myslím nejde. Jmeniny nevím jak tam dostat jmenný seznam.

Ó děs ráno z Notesu


danis
Stálý androiďák
Příspěvky: 243
Registrován: pon 23. črc 2012 10:02:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: SG S6 Edge

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od danis » pát 31. led 2014 9:42:00

Můžete mi poradit s podmínkou v nastavení? Widget jsem nastavil tak, aby mi ukazoval název WiFi sítě, jenže když WiFi odpojim zůstane mi prázdné pole. Já bych chtěl, aby v tom poli bylo napsáno "WiFi" (když nebude WiFi zapnuto) a když WiFi zapnu tak se objeví místo "WiFi" jméno sítě. No a s tou podmínkou si nevím rady.



Bastard
Stálý androiďák
Příspěvky: 140
Registrován: stř 17. bře 2010 10:22:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od Bastard » pát 31. led 2014 10:22:48

Jmeniny tam jdou, normálně jsem je přidal do kalendáře


piggalus
Stálý androiďák
Příspěvky: 188
Registrován: stř 29. pro 2010 22:35:42
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Nexus 4

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od piggalus » pát 31. led 2014 10:59:31

Taky vyuzivam, ale budu muset obmenit, uz mam tuhle plochu dlouho :-)

tpt

Edit: omlouvam se, ze neni obrazek ve spoileru, pres tapatalk se mi to nedari :-(
Přílohy
uploadfromtaptalk1391162349334.jpg
uploadfromtaptalk1391162349334.jpg (94.41 KiB) Zobrazeno 12694 x
LG G4 Stock ROM Android 6.0
Past: HTC Touch Diamond, HTC Wildfire, Samsung Galaxy S, HTC Evo 3D, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Nexus, LG Nexus 4

Uživatelský avatar

Sentinel
Androiďák!
Příspěvky: 255
Registrován: sob 27. srp 2011 7:22:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HH2 [2GB RAM]
Rom: B709 v2.1 by Batty86

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od Sentinel » pát 31. led 2014 16:36:38

danis píše:Můžete mi poradit s podmínkou v nastavení? Widget jsem nastavil tak, aby mi ukazoval název WiFi sítě, jenže když WiFi odpojim zůstane mi prázdné pole. Já bych chtěl, aby v tom poli bylo napsáno "WiFi" (když nebude WiFi zapnuto) a když WiFi zapnu tak se objeví místo "WiFi" jméno sítě. No a s tou podmínkou si nevím rady.
Ja to mam udelane tak, ze tam mam udaje o aktualni velikosti volne pameti, velikosti volne interni pameti a velikosti volne pameti na sd karte.
Pokud se mi spusti wifi, tak tento radek se prepise udaji o wifi siti.
Da se to zkombinovat - udaj ohledne mobilniho pripojeni s udaji pri zapnute wifi:

Kód: Vybrat vše

$#NWSTATE#>0?#NWIFI# #NWSIGN#   #NWSPEED#MB  #NLIP#:RAM #SFMEM#  ~  SD #SFINT#  ~  SD2 #SF/mnt/ext_card/#$
Zde udaj ohledne typu site, sily signalu, typu pripojeni, jeho stavu a nazev operatora

Kód: Vybrat vše

$#NCSTATE#>1? GSM  #NCSIGN#   #NCCONN#  #NCSTATE#      #NCELL#$
No a pokud by jsi chtel barevne oznacit ubytek kapacity baterie, tak to mam takto:

Kód: Vybrat vše

[c=$#BLEVN# <=40 ?F00$$#BLEVN#>40 && #BLEVN#<=60?F90$$ #BLEVN#>60 && #BLEVN#<=80?FF0$$#BLEVN#>80?0F0$]#BLEV#  ~  #BTEMP#[/c]
Spoiler:
Obrázek Obrázek Obrázek
HH2 U9508, 2GB RAM verze, 32 GB MicroSDHC
Android 4.2.2, U9508 B709 v2.1 by Batty86, TWRP Recovery


danis
Stálý androiďák
Příspěvky: 243
Registrován: pon 23. črc 2012 10:02:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: SG S6 Edge

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od danis » pát 31. led 2014 19:07:32

@Sentinel ... díky, zkusim se s tím poprad.
Bylo by od mne moc troufalé, když tě poprosím jestli bys mi tu podmínku napsal? Konkrétně, aby se při odpojení WiFi sítě objevovalo jen "WiFi" a při připojení se místo toho objevilo jméno WiFi sítě.
Dík

Už to mám, povedlo se mi upravit ten tvůj původní.
Vypadá to takhle:

Kód: Vybrat vše

 $#NWSTATE#>0?#NWIFI#:Wifi$


FreeZeee
Stálý androiďák
Příspěvky: 109
Registrován: čtv 27. čer 2013 20:11:26
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII
Rom: SlimKat 4.4.2 build5

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od FreeZeee » pát 31. led 2014 21:04:13

Tak to vypadá hodně hodně hodně dobře, jdu tvořit, díky za info :D


pini77
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 16. říj 2013 17:28:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 White
Bydliště: Brno

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od pini77 » sob 01. úno 2014 12:42:52

Je to párádní :) ze začátku jsem byl ztracenej jak jehla v kupe sena... postupem casu se do toho clovek dostane.. jen nevim proc mi blbne par veci. Treba pocasi, mam tam tu bitmapovou ikonu a skoro porad tam je misto ni preskrtnutej kruh jak kdyby to nemohlo nacist... kdyz jsem tam dal predpoved na pet dni tak to nenacetlo ani jednou..., dal me misto stupnu skacou dva otazniky, nejak tomu nerozumim.. jeste by me zajimalo jestli by tam sel nejak udelat jen takovej prehled jako mesicni kalendar se zvyraznenym aktualnim dnem co myslite ?

Uživatelský avatar

slay
Stálý androiďák
Příspěvky: 231
Registrován: stř 04. srp 2010 18:00:12
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III - CM 14.1 - 7.1 Nougat
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 N8010

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od slay » sob 01. úno 2014 13:44:42

Tak na zkoušku. Jmeniny jsem nakonec sesmolil a narozeniny jsou widget NAROZENINY. Počasí jsem nedal, žralo mi baterku. Dá se vytvořit fakt hodně.
Spoiler:
Obrázek
MT: Samsung Galaxy S III _ root


pini77
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 16. říj 2013 17:28:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 White
Bydliště: Brno

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od pini77 » sob 01. úno 2014 16:17:36

chtel jsem vam sem hodit screeny, ale nez bych dosel na to jak se ty spoilery sem davaj tak by me trefilo :D, jak je mozny ze kdyz dam data v nastaveni, kde to mam nastaveny at se mi to pocita dejme tomu od 25. v mesici ukazuje mi to 260MB a kdyz dam na widget tak tam mam jen 31MB ? #NTMTHM25# doufam ze je to tak dobre pochopil sem to podle tech jejich predloh kde bylo from 7 tak ze na konci toho kodu byla 7 tak jsem tam supl 25... a takovej je vysledek tak nejak neviim no
Spoiler:
Screenshot_2014-02-01-16-07-18.png
Screenshot_2014-02-01-16-07-18.png (795.33 KiB) Zobrazeno 12259 x


pini77
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 16. říj 2013 17:28:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 White
Bydliště: Brno

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od pini77 » sob 01. úno 2014 17:28:53

jinak jsem patral jeste po mesicnim kalendari, a na netu jsem nasel jen toto...snazil sem se to upravit, ale ja a programovani, nebo kodovani... to vubec nejde dohromady, ale verim ze pro nekoho z vas to bude brnkacka, tak tady mate aspon pro inspiraci :) jinak ja to od tama stahnul a vlozil do slozky a autosave...
http://www.zooper.org/wp/old/topic/calendar-widget

taky bych mel zajem o ty jmeniny, stacilo by mi vylozene jen Dnes slavi Jarmila, nebo tak enco vylozene na aktualni den

diky za rady a info kdyztak


danis
Stálý androiďák
Příspěvky: 243
Registrován: pon 23. črc 2012 10:02:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: SG S6 Edge

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od danis » ned 02. úno 2014 15:12:21

Mám 2 otázky
Jak do widgetu dostanu ikonu budiku?
Jakým způsobem dostanu zooper widget na lock screen na ICS?


pini77
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 16. říj 2013 17:28:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 White
Bydliště: Brno

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od pini77 » ned 02. úno 2014 22:33:27

s tim lockscreenem ti nemuzu pomoct, mam lg g2 a tam je uz jelly bean, nevim jestli to treba nemuze byt stejne a ted nemam silu to zkouset a vymejslet promin :D
ale co se tyka te ikony tam jsem dal pridat (takovy to +) ve spravci modulu... a dal je tam polozka > nastaveni bitmapovych ikon... sada zw weather icons a mod sady je static alarm icon a do modulu naklik jsem si dal at pri zzmacknuti mi to otevira budiky :) to jse vse jo a jeste pak sem si tam pridal ten text s tim ze se mi tam bud ukazuje dalsi budik nebo ze je nenastaven, snad sem pomohl :)

Uživatelský avatar

syberius
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od syberius » pon 03. úno 2014 6:58:23

Abys dostal widget na lockscreen, tak musíš mít lockscreen, který to podporuje. Počítám, že defaultni v ICS to neumožňuje. Já mám widgetlocker.

Ó děs ráno z Huhlavej


danis
Stálý androiďák
Příspěvky: 243
Registrován: pon 23. črc 2012 10:02:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: SG S6 Edge

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od danis » pon 03. úno 2014 8:25:00

díky, ty ikony jsem přehlídl, resp. jsem viděl jen počasí a baterii a až teď objevil i alarm :DD
a na ten widgetlocker kouknu
edit funguje ten widgetlocker na ICS? V popisu je jen, že to záleží na zařízení.

Uživatelský avatar

syberius
Stálý androiďák
Příspěvky: 242
Registrován: sob 15. pro 2012 19:35:42
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy s3 neo
Tablet: Samsung galaxy note 10.1 N8000
Rom: 4.4.2

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od syberius » pon 03. úno 2014 11:19:49

Já to používám ve spojení s Nova launcherem a mám CM 10.1, takže ti neřeknu, ale zkus a uvidíš. Zamykacích obrazovek je plnej GP.

Ó děs ráno z Huhlavej


danis
Stálý androiďák
Příspěvky: 243
Registrován: pon 23. črc 2012 10:02:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: SG S6 Edge

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od danis » úte 04. úno 2014 8:59:59

dá se dostat do widgetu počet nepřečtených Hangouts? Vím, že tam jsou hovory, sms, gmail, tak jestli by to šlo i s Hangouts.

edit
našel jsem, že by to šlo pomocí Taskeru. Tak se zeptám, musím mít Tasker nainstalovaný, aby to fungovalo. Nebo lze skript v Taskeru napsat (v jiném telefonu) a jen vložit do Zooperu (v dalším telefonu)?

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9300
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 327
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od don_alex » úte 04. úno 2014 11:04:48

Musí být nainstalovaný. Kdyby to šlo, tak bys ani Tasker nepotřeboval a mohl si ten skript napsat třeba v notepadu. :-D

@phablet
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2


danis
Stálý androiďák
Příspěvky: 243
Registrován: pon 23. črc 2012 10:02:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: SG S6 Edge

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od danis » úte 04. úno 2014 13:21:57

a nějaká jiná možnost, jak dostat Hangouts do Zooperu?

tak jsem zjišťoval a jiná možnost není, na XDA foru bylo napsáno, že nad tím uvažují, ale není to priorita.
Naposledy upravil(a) danis dne čtv 06. úno 2014 9:10:35, celkem upraveno 1 x.


danis
Stálý androiďák
Příspěvky: 243
Registrován: pon 23. črc 2012 10:02:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: SG S6 Edge

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od danis » čtv 06. úno 2014 9:07:12

pini77 píše:....... jak je mozny ze kdyz dam data v nastaveni, kde to mam nastaveny at se mi to pocita dejme tomu od 25. v mesici ukazuje mi to 260MB a kdyz dam na widget tak tam mam jen 31MB ? #NTMTHM25# doufam ze je to tak dobre pochopil sem to podle tech jejich predloh kde bylo from 7 tak ze na konci toho kodu byla 7 tak jsem tam supl 25... a takovej je vysledek tak nejak neviim no
s tím mám taky problém, nastavím od 16-tého a ukazuje to nesmysly (např 7MB a v telefonu v přenesených datech mám 200MB).
Vyřešil jsi to nějak?


pini77
Stálý androiďák
Příspěvky: 125
Registrován: stř 16. říj 2013 17:28:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 White
Bydliště: Brno

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od pini77 » pát 07. úno 2014 10:29:41

Bohuzel nevyresil

Uživatelský avatar

petrjanik
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: stř 19. pro 2012 10:26:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Android 7.0 - V0.9_20170112

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od petrjanik » čtv 13. úno 2014 7:48:22

tak jsem si taky trošku pohrál .. v kombinaci s TASKERem vše funguje a mám potřebné vždy na očích ..
Spoiler:
Screenshot_2014-02-13-06-36-54.png
Screenshot_2014-02-13-06-36-54.png (744.31 KiB) Zobrazeno 11478 x
Alcatel One Touch Max / Nokia 3310 / Sony Ericsson Z550i / Mio A701 / Nokia 5800 XM / Huawei Sonic / Lenovo A850 / Oukitel U7 Plus


cliche
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: pát 13. led 2012 7:18:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP998

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od cliche » úte 18. úno 2014 7:29:59

zdar ludia.. neviete ako dam tien pod pismo aby som vytvoril 3d? zlepsi mi tto viditeľnosť
edit: mambto


cliche
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: pát 13. led 2012 7:18:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP998

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od cliche » úte 18. úno 2014 13:00:37

danis píše:Můžete mi poradit s podmínkou v nastavení? Widget jsem nastavil tak, aby mi ukazoval název WiFi sítě, jenže když WiFi odpojim zůstane mi prázdné pole. Já bych chtěl, aby v tom poli bylo napsáno "WiFi" (když nebude WiFi zapnuto) a když WiFi zapnu tak se objeví místo "WiFi" jméno sítě. No a s tou podmínkou si nevím rady.
mam to potrebujes to este

to all
potreboval by som urobit vacsie podmienky no neviem znqky ake tam dat..
potrebujem dat napr porovnat premennu s dvoma cislami a nrviem akoto oddelit a tak. pls help

Uživatelský avatar

petrjanik
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: stř 19. pro 2012 10:26:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Android 7.0 - V0.9_20170112

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od petrjanik » úte 18. úno 2014 13:21:19

cliche: nejlepší bude tu dát příklad podmínky a zkušenější ti to "přepíšou" .. osobně přesně nevím co vlastně porovnáváš a co má vyjít :)
Alcatel One Touch Max / Nokia 3310 / Sony Ericsson Z550i / Mio A701 / Nokia 5800 XM / Huawei Sonic / Lenovo A850 / Oukitel U7 Plus


cliche
Stálý androiďák
Příspěvky: 100
Registrován: pát 13. led 2012 7:18:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP998

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od cliche » úte 18. úno 2014 15:28:28

uz to mam. ja si to rad napisem sam a ked nebudem vediet tak potom vam to dam prepisat.
inak chcel som v podmienke porovnat to aby mi ukagovalo vyp alebo nepripojene alebo nazov siete na ktoru je wifi pripojene. a dal som proste tri krat podmienku za sebou a ide to. myslel som si ze to musím dať vsetko do jednej podmienky

edit nemate odkaz na v se tky parametre by mi to velmi pomohlo

Uživatelský avatar

petrjanik
Stálý androiďák
Příspěvky: 60
Registrován: stř 19. pro 2012 10:26:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Android 7.0 - V0.9_20170112

Re: Zooper Widget - pochlubte se svými výtvory

Příspěvek od petrjanik » úte 18. úno 2014 16:57:09

popis parametrů je zde, pokud ti o tohle šlo .. ale to je i přímo v aplikaci .. http://www.zooper.org/wp/android/zw/variables-reference
Alcatel One Touch Max / Nokia 3310 / Sony Ericsson Z550i / Mio A701 / Nokia 5800 XM / Huawei Sonic / Lenovo A850 / Oukitel U7 Plus

Odpovědět

Zpět na „Widgety - udělátka na plochu“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů